Skocz do zawartości

Konkurs na szerokie pozycjonowanie (long tail)

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Lista startujących w zabawie się nam powiększa ;)https://www.konkurs.e-weblink.com/index.php?akcja=wyniki w końcu za zrobienie największego site można zgarnąć laptopa :) lub wysilić swe szare komórki i spróbować zarobić najwięcej "kasy" :P

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jestem początkujący i może nie powinienem się wychylać, ale mam pytanie do wszystkich 'kombinatorów':

Czy to naprawdę taki problem zrobić to 'normalnie'? Ja rozumiem, że nagrodą jest laptop, ale potraktujcie to jako zabawę i zdrową rywalizację. Zaraz ktoś wymyśli, że doda sobie do skryptu 20 000 stron statycznych z 'preclowymi' tekstami (bo z tego co przejrzałem skrypt jest taka możliwość ;P )

Pozdrawiam :)

A mnie denerwuje że nie mogę po raz kolejny zainstalować sklepu na danej domenie. Za pierwszym razem coś poszło nie tak a teraz pokazuje się info że na tej domenie sklep już istnieje mimo że go nie ma. Dodatkowo nie idzie w panelu klubu usunąć sklepu żeby można było go znowu dodać. eh

Usuwanie sklepów nie może odbywać się od strony usera - mogłyby wyniknąć poważne komplikacje związane z klientami w Twoim sklepie.

Jeśli jednak podeślesz mi via PW domenę sklepu to jutro rano się tym zajmę. Jeśli będziesz miał jakieś dodatkowe pytania/problemy to zapraszam na forum.klubzixo.pl

Herbit.pl - sklep z herbatami. Najwyższej jakości produkty na wagę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności