Skocz do zawartości

Konkurs na szerokie pozycjonowanie (long tail)

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

@siewicz: powiedz jaka jest mozliwosc ingerencji w skrypt bo moja kopia jest zakodowana - co dopiero wczoraj zauwazylem

tu nie chodzi o kombinowanie, ale o optymalizacje. laptop laptopem, ale pozycjonowanie setnej kopii tego samego skryptu mija sie z celem

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wystąpił błąd podczas importu bazy, jeśli w bazie istnieje poprzednia instalacja należy ją usunąć. Błąd - Can't create table './zixo/cart.frm' (errno: 135)

Za każdym razem zatrzymuje się na tej tabeli...

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Lista osób jest nawet konkretna https://www.konkurs.e-weblink.com/index.php?akcja=wyniki więc i zabawa dostarczy trochę emocji w sumie to można zgarnąć laptopa za największy site można zgarnąć drugiego laptopa za 1 miejsce w szerokim pozycjonowaniu no i można zarobić prawdziwą kasę na programie partnerskim no i na deser najlepsze to adrenalina konkursowa która dostarczy wiele emocji jak i zdobycia praktyki

Niech moc będzie z wami :blink:

Marketing internetowy dla firm

@sagittariuspl

Wspominałeś ingerencji w skrypt. Jest on ograniczony i o jakimkolwiek przeprogramowaniu nie ma tutaj mowy. Niemniej jednak dostępne jest również API - a w tym wypadku sobie możesz do bólu przeprogramowywać :-)

Herbit.pl - sklep z herbatami. Najwyższej jakości produkty na wagę. 

Też miałem podobny błąd. pomogło przeniesienie na inny serwer.

Nie będe się przenosił dlatego, że nie działa na mysql-5.0.70-r1 :blink: Pewnie kwestia konfiguracji... Mógłby ktoś podesłać strukture tabeli cart?

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

Mi na razie na 2 zainstalowane kopie na zadnej nie dzialala szukajka. Troche to irytujące.

Poza tym h1 sa klikalne, ale adres jest bledny, zawsze.

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Właśnie poszła aktualizacja, która naprawiła buga z niedziałającą wyszukiwarką.

Jeśli ktoś będzie miał mimo aktualizacji nadal problemy z poprawnym jej działaniem - niech skontaktuje się ze mną.

Herbit.pl - sklep z herbatami. Najwyższej jakości produkty na wagę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności