Skocz do zawartości

Konkurs na szerokie pozycjonowanie (long tail)

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

udalo sie komus dodac haselko "ekspresowy kurs języka hiszpańskiego dla początkujących", bo wyglada na zbyt dlugie?

a propos do sklepu dolaczony jest plugin do eweblinka, ale nie ma instrukcji jak mozna go wykorzystac :)

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

no cóż, skoro to niezgodne z zasadami google bede musiał zrezygnowac ;)

Wykończeniówka Wrocław - jeśli szukasz firmy do remontu lub wykończenia mieszkania

FM Group sklep internetowy - sklep internetowy z produktami FM Group

Hokej Wrocław - amatorska drużyna hokejowa WTH Wrocław

Trzeba zaznaczyć jednak, że jeżeli uczestnicy nie uwzględnią naszych rad Google dla Webmasterów, będziemy musieli podjąć odpowiednie kroki w celu ochrony jakości naszych wyników wyszukiwania.
Mogę prosić o przykład konkursu w którym uczestnicy rygorystycznie przestrzegają "rad Google dla Webmasterów"? ;)

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

poprostu pozostałe osoby sie włączają do gry gdyz trezba juz dodawac strony chyba do 5 musza być właczone wiec teraz wyniki na SITE zaczną już być bardziej czytelne - szkoda ze wyniki na pozycje - nie są widoczne (chyba ze coś przeoczyłem) - było by widać co i jak

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności