Skocz do zawartości

Konkurs na szerokie pozycjonowanie (long tail)

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

UWAGA, UWAGA

jutro po 24 nie przyjmujemy zgłoszeń stron konkursowych

Ostateczna data rejestracji strony konkursowej to 05.08.2009 Po upływie tego terminu formularz rejestracji będzie zamknięty.

jak widać w wynikach https://www.konkurs.e-weblink.com/index.php?akcja=wyniki rywalizacja na SITE bedzie bardzo ciekawa :)

odnośnie konkursu na frazy o jego rozwiązaniu dowiemy się dopiero po prezentacji PDF z kosztorysem

a wiem to ostatni dzwonek dla zapominalskich :)

ps. dla zapominalskich monitoring fraz już czas włączyć :(

Marketing internetowy dla firm

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jeszcze trzeba byc w top10, a nie widac zbyt wiele stron konkursowych w top 10 :)

Wykończeniówka Wrocław - jeśli szukasz firmy do remontu lub wykończenia mieszkania

FM Group sklep internetowy - sklep internetowy z produktami FM Group

Hokej Wrocław - amatorska drużyna hokejowa WTH Wrocław

czy ma ktos namiar na administratorów zixo

mam problem ze sklepem a nie wiem czy osoba odpowiadająca na forum sklepów nie ma urlopu i nie mogę uzyskać potrzebnych dla mnie informacji

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

urlop..nie!

po prostu admin pracuje w kazdy ostatni czwartek miesiaca.

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

wiesz ghosti ja uwazam iz kazdy ma prawo do urlopu a zwłaszcza w Wakacje ;)

w kazdym razie pytanie nie aktualne dostałem już wstępną informację i juz rozmawiam na temat rozwiązania mojego problemu

Jednak inan rzecz

czyli aż do końca nie bedzie wiadomo na której jest się pozycji jesli bierzemy pod uwage pozycjonowane fraz :) czy do tej pory nikt nie jest w TOP 10 i nie zdobył punktów za daną stronę ???

BANERY REKLAMOWE

a mowia, ze tylko nauczyciele maja wakacje wolne :(

o ile uwaznie sledzilem watek, to wyniki za frazy beda dopiero na finiszu.

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

czyli nie ma mozliwości aby wyniki za frazy były podawane np raz na tydzien ile kto ma punktów lub na którym jest sie miejscu

wyniki za site rozstrzygną sie ostatniego dnia a tu wyniki mogą rostrzygnąć sie wczesniej choc wiadomo ze walka bedzie trwała do konca

wydaje mi sie ze taka opcja nie była by chyba trudna do wyłapania

wiadomo było by jak sie trzeba jeszcze starac i ile sie ma punktów bo w sumie wygra ten kto zdobedzie najwiecej punktów przez minimum jeden okres rozliczeniowy

ale ja nie wiem jak te okresy sie liczą i moze sie okazać ze juz ktos w lipcu zgarnął sporo punktów i trzeba sie wiecej starać albo robi to teraz, tak jest pogląd czy jestem pierwszy ostatni czy tam któryś

moze bez pokazywania punktów ale chociaż pozycji

BANERY REKLAMOWE

..czyli nie ma mozliwości aby wyniki za frazy były podawane np raz na tydzien ile kto ma punktów lub na którym jest sie miejscu....

Niestety nie, tutaj mimo ze jest to konkurs na pozycje to tak naprawdę jest to konkurs kto najwiecej kasy wyciśnie - czyli wykładnikiem jest miesięczny kosztorys - wyniki kto wygrał konkurs na frazy bedą znane juz 1 września bo kosztorys jest za miesiąc sierpień wyniki za ilość zindexowanych stron będą znane w ostaniej godzinie konkursu ale one są wyświetlane na bierząco

https://www.konkurs.e-weblink.com/index.php?akcja=wyniki

1 września będą znane wyniki za sierpień - a 1 października za wrzesień - czyli teoretycznie 1 września mogą być podane wyniki za przedmiotowy okres - które nie beda ostatecznymi ale wynikami z tego okresu - takim półmetkiem, bedzie wiec mozna zobaczyć jak wygląda sytuacja w stawce konkursowej na pozycje

kolejna rzecz nie wiem czy tylko u mnie ale na dzien 17.08.2009 nie odnotowano pozycji moich stron

BANERY REKLAMOWE

1 września będą znane wyniki za sierpień - a 1 października za wrzesień - czyli teoretycznie 1 września mogą być podane wyniki za przedmiotowy okres - które nie beda ostatecznymi ale wynikami z tego okresu - takim półmetkiem, bedzie wiec mozna zobaczyć jak wygląda sytuacja w stawce konkursowej na pozycje

kolejna rzecz nie wiem czy tylko u mnie ale na dzien 17.08.2009 nie odnotowano pozycji moich stron

1. finał konkursu na frazy będzie rozstrzygnięty 1 października , .....

2. nie raz zdarza się właśnie tak jak mówisz jeden dzień przerwy , (wypadek losowy) wówczas nasz algorym w pustą lukę wkleji pozycje z prawej strony czyli w rozliczeniu miesięcznym zostanie ona zapełniona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności