Skocz do zawartości

Konkurs na szerokie pozycjonowanie (long tail)

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Xann mozesz dokladniej wytlumaczyc z tym wrzesniem? przeciez konkurs trwa do 5 pazdziernika, wiec jest cały wrzesień a nie tylko pięć dni, wiec jak napisal sttorm 1 pazdziernika beda znane wyniki za wrzesien, wiec we wrzesniu moznaby podac czastkowe wyniki za sierpien.

nie wspominajac ze fajnie byloby znac liczbe zaindeksowanych stron w konkursie na site

Wykończeniówka Wrocław - jeśli szukasz firmy do remontu lub wykończenia mieszkania

FM Group sklep internetowy - sklep internetowy z produktami FM Group

Hokej Wrocław - amatorska drużyna hokejowa WTH Wrocław

• Odpowiedzi 379
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

kiedy można spodziewać sie wyników na pozycje tych połowicznych na półmetku konkursu :D

a wyniki za site sie rotuja ale dopiero na końcówce bezie widać co sie stanie

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• 2 tygodnie później...

tak, z ciekawości czy ktoś ma jakieś zamowienia/prowizje na sklepach konkursowych ? wczoraj sprawdziłem i okazało się że coś tam sprzedałem :)

Wykończeniówka Wrocław - jeśli szukasz firmy do remontu lub wykończenia mieszkania

ja mam kilka zamowien chyba z 16 jak dobrze pamietam

zarobek jako taki - raczej mizerny, ale sklep sie dopiero rozkręca, pozycje jeszcze dalekie wiec nie ma cudów, trzeba poczekać, zanim księgarnie sie wybije to jednak trochę czasu musi upłynąć.

BANERY REKLAMOWE

mam pytanko :)

jak widze przy jednej domenie w konkursie na site mam wynik powiedzmy 3k po odswiezeniu strony 400 ( w systemie na razie pokazuje parametr 400)

jest to typowe zachowanie google z ostatnich kilku miesiecy

teraz jak beda interpretowane wyniki w konkursie - czy to co zalapie site czy bedzie tez brana pod uwage ta czkawka ktora jest w chwili obecnej

BANERY REKLAMOWE

bedzie z tym ciezko, jednego dnia w 90% pokazuje mi 5-krotnie wiekszy site niz pokazuja np xstaty, a nastepnego 90% pokazuje ten ktory pokazuja xstaty a tylko w 10% ten wiekszy. ogolnie to spora loteria jesli chodzi o site. ale wszyscy maja tak samo :)

a przy okazji, xann jak czesto odswiezane sa wyniki pokazywane na stronie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności