Skocz do zawartości

Hosting, ze skrzynką z powiadamianiem sms

Pomyslowy

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanko.

Jakie znacie hostingi, które umożliwiają założenie konta emial z powiadamianiem sms o nowej poczcie?

Mówię i sprawdzonych, działających. Bo już kilka razy zdarzyło się, że powiadamianie w praktyce nie działało.

Może być na orange, lub na ere.

Pozdrawiam :)

Najlepiej to chyba samemu sobie takie coś zrobić, nie oglądać się na innych. W przypadku plusa jest to dosyć proste, bezpłatne i działa bardzo dobrze. W oragne trzeba mieć skrzynkę, która przekierowuje pocztę na dany nr telefonu - nie wiem czy ta usługa jest płatna. W erze jest bramka płatna, więc podejrzewam, że również jest dość dobra skuteczność "w dochodzeniu" :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Ja mam rozwiązane tak jak mówi arek_inc. Mam masę skrzynek pocztowych i wszystko przekierowuje na Gmail. Tam już dzięki filtrom najważniejsze maile przekierowuje na skrzynkę era i otrzymuje smsy na komórkę. Skrzynka w Erze kosztuje mnie chyba 4 zł/msc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności