Skocz do zawartości

Kupiona domena z banem

shoorty

Rekomendowane odpowiedzi

under construction... nie doradzaj takich rzeczy i pomysl ile by stracil czasu stosujac sie do takiej rady. Doradzaj gdy masz pewnosc ze wiesz co mowisz inaczej to niedzwiedza przysluga.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

gostek: jeśli domena jest zbanowana to usunięcie powodów dla których ban został przyznany powinno spowodować jego zdjęcie.

Kwestia że z powodu 'uc' przestanie być indeksowana bądź będzie bardzo daleko to już co innego.

Wprowadzenie wartościowego contentu (co wymaga czasu) pozwoli w przyszłości normalnie indeksować serwis.

Oczekiwanie na zdjęcie bana może zająć dość długo, stąd najważniejsze moim zdaniem jest zgłoszenie prośby jak najwcześniej.

Oczywiście mogę się mylić, ale miałem taką sytuację...

Pozdrawiam,

Adam

Balem sie zainwestowac w "content" strony, ktora jest zbanowa.

boisz sie inwestowac w 'content' ktory zawsze mozesz przeniesc na inna domene?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Dla mnie najlepszym rozwiązaniem jest zaparkowanie domeny na sedo.com na przykład, wpisanie we whois swoich prawdziwych danych i/lub takich jakie ma się na koncie Goole z ktorego korzystacie z GWT. Dopiero takie cuś powoduje że rozpatrzenie jest skuteczne.

Przetestowane na kilku domench i działa !!!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja kupiłem domenę z serwisem na którym były "nieodpowiednie linki"

Niestety były malusieńkie i nawet nie zwróciłem na nie uwagi.

Po kilku miesiącach dostałem bana w google, złożyłem podanie o ponowne rozpatrzenie, linki usunąłem,

Po kilku dniach ban został zdjęty. Bez żadnego problemu.

Balem sie zainwestowac w "content" strony, ktora jest zbanowa. Rozumie, ze prosby o odbanowanie mozna wysylac kilkakrotnie i za ktoryms razem taka prosba moze zostac rozpatrzona pozytywnie?

Można, pytanie tylko po co jak możesz ten problem załatwić raz, a dobrze. Dużo webmasterów pisze np. "to i to było na domenie, zmienię to już niedługo..." ;) Takie zgłoszenia to strata czasu. shoorty, zacznij pracować nad witryną, dodaj Twoją treść i potem zgłoś do ponownego rozpatrzenia ;)

PS: fajna domena!

Pytania odnośnie konkretnych stron zadawaj proszę na PiO lub na Forum dla Webmasterów :)

• 3 tygodnie później...

tydzien temu kupilem zbanowana domenke postawilem wartosciowa stronke zglosilem do ponownego rozpatrzenia i ban znikl w 4 dni :D

złoty środek...

Polecam https://wiki.haszysz.com Wikipedia o Konopniach, tworzone od 2005 roku. Zajrzyj też na forum o marihuanie gdzie możesz skonsultować się w odpowiednim dziale z lekarzem medycznej konopi, który odpowie na wszelkie nurtujące pytania o  medycznej marihuanie https://forum.haszysz.com/forums/medycyna.104/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności