Skocz do zawartości

Jak linkować seo.net'em

Marcin27

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Pytam doświadczonych w temacie, którzy linkują tym systemem. Chciałbym pozycjonować młodą domenę seo.net'em i zastanawiam się, jaki typ linków wybrać - rotacyjny, czy dynamiczny. Jakie parametry ustawić na początek i jak je sukcesywnie zwiększać.

Pozdrawiam,

Zawsze najnowsze i ciekawe artykuły o sporcie, zdrowiu i turystyce:

na zdrowo i sportowo

rekreacyjnie

Nowinki ze świata komputerów :

marina

nie linkuje. odszedłem. nie polecam.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Marcin27 napisał(a):
rotacyjny, czy dynamiczny.

To nie to samo czasem?

Nowa domena najlepiej stałymi, rotacyjnymi nie linkuj raczej bezpośrednio a jak już masz linkować to nie przesadzaj.

Powiedzmy nie więcej jak 1000pkt na główną proponuje. Pisz lepiej arty do precli i linkuj rotatorem te arty.

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Dziękuję wszystkim za pomoc. Tak więc ustawiłem ok. 1000 pkt w systemie dynamicznym na stronę główną, oraz ok. 850pkt na podstrony precli, gdzie były umieszczone artykuły. Teraz chciałbym dodać strochę linków stałych i mam pytanie jak je ustawić (limit dzienny i max linków). Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak to ugryźć i co to tak naprawdę oznacza, bo z supportem na seo.net.pl trochę ciężko, albo ja jako nowicjusz jeszcze mam problemy :rolleyes:

Pozdrawiam,

na zdrowo i sportowo

rekreacyjnie

marina

Po prostu ustawiasz, ile dziennie system ma wypychać linków do twojej strony, a max linków to wartość przy której system przestanie wypychać linki. czyli np ustawiasz na początek 3 linki dziennie i max 60. w tym przypadku przez 20 dni system będzie wypychał 3 linki dziennie.

Co do ilości - na początek to każdy ma inne zdanie i zależy też od domeny pozycjonowanej, jak świeża to na początek myślę, jakieś 3-5 linków, ale tak jak mówię, każdy ma inną strategie.

Pozdro.

Dzięki bardzo. Teraz wszystko już powinno być jasne. Nie wiecie może jeszcze dlaczego w profilu nie chcą się aktualizować punkty statyczne? Co jaki czas jest dokonywana aktualizacja?

Pozdrawiam,

na zdrowo i sportowo

rekreacyjnie

marina

MikołajZ. napisał(a):
Precle linkowane samymi SWL'ami dostają w 90% filtry.

W temacie nie chodzi o linkowanie precla. Swlem poleciłem linkować jedynie podstronę precla z artem na której znajduje się nasz wpis z linkiem.

ps. a dla 90% precli to nawet na rękę że złapią filtr.

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności