Skocz do zawartości

2 jednoski AdSense

Armix

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam pytanie - być może nieco banalne i było już zadawane ale szczerze mówiąc nie mogę znaleźć nigdzie na nie odpowiedzi.

Wiem, że na stronie można umieścić maksymalnie 3 jednostki reklam AdSense. Ale czy jeśli chcę umieścić więcej niż jeden kod boksu to czy muszę to zrobić w jakiś charakterystyczny sposób ? Gdy umieszczam dwa kody reklam na stronie to pierwszy boks z reklamami wyświetla się bez problemu. Lecz już drugi nie działa - w zależności w jakiej przeglądarce - np. w Firefoxie wyświetlane jest zwyczajne, puste, białe tło ale już w Internet Explorer wyświetla się znane pole typu "Nie znaleziono strony...". Tak więc co powinienem zrobić aby obie jednostki działały poprawnie ? Dodam oczywiście, że próbowałem umieścić jeden, identyczny kod z pierwszego boksu, tyle, że zdublowany, ale próbowałem także umieścić 2 oddzielne kody (oddzielnie utworzone w panelu Google AdSense).

Miło będzie jeśli ktoś udzieli mi jakiś wskazówek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności