Skocz do zawartości

Duże spadki linków w Yahoo

xradar

Rekomendowane odpowiedzi

Yahoo! Answers is currently unavailable...

Yahoo! Answers is experiencing technical difficulties. We appreciate your patience while we fix the problem and apologize for any inconvenience. We assure you we aim to have service restored as soon as possible. In the meantime here are some things you can do while you wait:

O tym. Przez jakiś czas w ogóle nie działało. Zauważyłem bo API do answers także padło.

...

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja w Yahoo spadków linków nie widzę. Mało tego mam skok z 22tys do 85 tys linków - fakt ,że to dziwne bo aż tak mocno nie linkowałem.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• 1 miesiąc temu...

Może odświeżę trochę temat.

Ja od ok tygodnia obserwuję coś takiego że przy systematycznym dodawaniu linków do mojej strony w Yahoo non-stop spada.Dodaję głównie do precli chociaż czasem też do katalogów.

Ostatnio dodałem w celu sprawdzenia 133 linki w ciągu jednego dnia i do tej pory (minęło ok 7 dni) Yahoo nie pokazuje ich.Co ciekawe w google są.Acha w google są ale po wpisaniu dokładnych kilku fraz których arty dotyczą.

• 2 miesiące temu...

nieco odświeżę temat tylko w drugą stroną, linkuję stronkę od jakiegoś czasu i dość długo miałem marną liczbę BL w yahoo, a od jakiś 2 tygodni nagle mam przyrost po 20-30 a czasem 50 BL dziennie. Pytam bardziej z ciekawości czy to zależy tak samo od nie wiadomo czego jak spadek linków czy może być jakaś inna przyczyna ?

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Ja już jakiś czas temu zrezygnowałem z analizy na bazie danych Yahoo. Na szczęście są inne, bardziej wiarygodne, pełne i stabilne źródła informacji o linkach :)

jakie np??

backlinkwatch ??

Fotografia panoramiczna - blog PR=2 - masz artykuł o fotografii opublikuj go !!

moderowany ogólnotematyczny www.allseo.pl-

Artykuły do przedruku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności