Skocz do zawartości

Indeksacja w Onecie - "nowym Onecie"

damien

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Na pewno juz probowaliscie... Dodawaliscie strony do ponownej indeksacji bo zniknely z wyniko po wariacji "nowego Onetu wyszukiwarki"

Moje pytanie: czy po zgloszeniu poprzez formularz do indeksacji, czy strona pojawila sie w wynikach szukania i jesli tak to po jakim czasie ? :shock:

Z gory dzieki za odp.

cholera, no to super nawet poeksperymentowac nie bedzie mozna...

Onet jest po prostu BOSKI :evil:

swoja droga pewnie bedzie tak jak kiedys ze najpierw dodac do katalogu (czyli 10 zl) jesli chcemy szybko a dopiero pozniej wedruje do wyszukiwarki i sie indeksuje, identycznie przy wprowadzaniu zmian na www, wtedy zmienic lekko wpis w katalogu i znowu strona wedruje do szukarki (przy zmianach wpisu w katalogu placily niby tylko firmy)

To teraz za kazdy eksperyment mialbym placic po 10zl i nie miec gwarancji ze jeszcze bedzie zindeksowana, niech spadaja...

Tak na marginesie przegladalem 'Pomoc' w wyszukiwarce i zniknal e-mail, ktory do nich byl, pewnie chlopaki/dziewczyny maja skrzynki zapchane :)

Ja też dodaję i zupełnie nowe stronki i takie co były wysoko a poleciały i ciągle NIC ! Co więcej tuż przed "pamiętnym wtorkiem" zgłosiłem e-mailem do indeksacji stronkę nie będącą w domenie .pl. Dostałem nawet odpowiedź że została dodana do kolejki i żebym sprawdził wyniki za kilka dni. Minęły niemal 3 tygodnie i po stronie w indeksie ani śladu. Wg mnie tam się teraz nic, zupełnie nic nie dzieje. Wszystkie, zupełnie pomieszane wyniki, zostały jakby zamrożone i nic się nie zmienia - z niewielkimi wyjątkami na pewno - sam miałem tylko 1 taki przykład, że strona z 3 miejsca spadła mi na 35, posiedziała tam parę dni by podnieść się następnie na 17. Ale to jedyna zmiana, którą zauważyłem - reszta jak poleciała w dół (raz mniej raz więcej) tak już się zupełnie nie rusza...

Tragedia z tym Onetem!

swoja droga pewnie bedzie tak jak kiedys ze najpierw dodac do katalogu (czyli 10 zl) jesli chcemy szybko a dopiero pozniej wedruje do wyszukiwarki i sie indeksuje

dodanie do katalogu w chwili obecnej nic nie daje, bo pomimo iż strona została dodana do katalogu 2 tyg. temu (co ciekawe dodałem ekspresowo za kasę ale onet nie ściagnął mi pieniedzy z konta a strona pojawiła sie w katalogu juz na drugi dzień :D - bałagan tam panuje straszny)

to w wyszukiwarce nadal jej nie ma pomimo kilkuktrotnego jej zgłaszania

Generalnie w Onecie możnabyło być wysoko bez obecności w katalogu, albo być w katalogu i być nisko. A teraz to jest po prostu brak jakichkolwiek ruchów w tej wyszukiwarce (nie wiem czy to "coś" można tak jeszcze nazywać :) ). Nastąpił zupełny bezruch a Onet nadal traci udział w rynku wyszukiwarek... I bardzo dobrze! :D

Nastąpił zupełny bezruch a Onet nadal traci udział w rynku wyszukiwarek... I bardzo dobrze! Smile

No jak naraize to dziwnym trafem idzie do góry z zrównał sie z wp

onet.pl 13.37% - stat. do góry

wp.pl 13.10% - stat. do dołu

Live Free or Die

trochę się pocieszyłem po przeczytaniu tego topica bo już myślałem, ze tylko moją stronę zabanowali albo co, ze wciąż jej nie ma ;) Ja takze dodawałem już parę razy do ponownego zaindeksowania ale wciąż bez rezultatu.

Białogóra - wczasy nad morzem Wczasy nad morzem w miejscowości Białogóra

Białogóra, wczasy i wakacje nad morzem bałtyckim Pięknie usytuowany, murowany domek letniskowy w miejscowości Białogóra nad morzem Bałtyckim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności