Skocz do zawartości

Indeksacja w Onecie - "nowym Onecie"

damien

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy zwróciliście uwagę ale wczoraj rano było dla onetu w ranking.pl 8,79% na 11.07 wieczorem "poprawiono" statystykę na 13.37%.

Ciekawostka. Juz raz Gemius wszedl w dziwny uklad z onetem przy badaniu polskiego internetu ;)

https://basic-systems.blogspot.com/2005/03/...raz-gemius.html

Może niedługo zrobią to samo co Interia...

A jak nie to bardziej straca rynek. Google w PL to dla nich zagrozenie :)

Nawet jesli mowia inaczej :)

Kto z was korzysta z onetu zeby znalesc informacje :)

Dobrym wyjsciem dla onetu byloby stworzenie cos na wzor Overture jakie posiada Yahoo. Albo top 10 platnych wynikow jak robi Wandoo.

Check email deliverability tool Maildog

Sie tam... płatne...

U mnie proporcja wejsc z Google do onet jest jak 10:1 wiec za co płacic !?

Chyba nie ma szukałki dla ktorej google nie byloby potezna konkurencja. Niech żyją z reklam - to lepiej na tym wyjdą.

Wprowadzenie opłat może spowodować spadek dodawających a tym samym słabsze wyniki wyszukiwań, wiec po diabła podcinać gałąź, na której sie siedzi !?

interia i WP w stosunku do Onet jak 7:1 (u mnie) - to dowody na to, ze nie powinni pobierac opłat.

U mnie proporcja wejsc z Google do onet jest jak 10:1 wiec za co płacic !?  

Chyba nie ma szukałki dla ktorej google nie byloby potezna konkurencja. Niech żyją z reklam - to lepiej na tym wyjdą.  

Wprowadzenie opłat może spowodować spadek dodawających a tym samym słabsze wyniki wyszukiwań, wiec po diabła podcinać gałąź, na której sie siedzi !?

Nie koniecznie spowodowalo by spadek odwiedzajacych.

Na pewno nikt nie bedzie spamowal top 10 i wyniki beda tam relewante. A onet bedzie mial zawsze jakis udzial ze wzgledu na sile marki i liczbe odwiedzajacych.

Check email deliverability tool Maildog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności