Skocz do zawartości

Przywłaszczenie cudzego tekstu

Rekomendowane odpowiedzi

sugeruje wymyśleć inna metodę zrechabilitowania się np oko za oko , ząb za ząb wydaje się sprawiedliwe

Czyli swl i linki z frazą dla dorosłych! Żartuję, to nie mój styl, ale też o tym myślałem. Wszystko zależy od tego czy właściciel usunie tekst i czy fraza wróci na swoją pozycję.

Mam do was prośbę, możecie sprawdzić czy fraza "remonty warszawa" dostała jakiegoś filtra od google bo wyświetla się w dziewiątej dziesiątce wyników google. Jak wpiszę "warszawa remonty" to jest na pierwszym miejscu.

Będę bardzo wdzięczny za każdą pomoc.

Pozdrawiam

Wojciech Zakrzewski - remonty Warszawa

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jak wpiszę "warszawa remonty" to jest na pierwszym miejscu.

No to nie ma filtra.

Jak wcześniej pisałem na frazę warszawa remonty jestem na pierwszym miejscu, ale na słowa kluczowe remonty warszawa wyleciałem miedzy 7 i 8 dziesiątką wyników wyszukiwania. I o tą właśnie frazę mi chodzi.

Stronki po tą frazą nie ma od trzech dni, a przedtem była w pierwszej trójce (gdzieś tak od roku). Czy może być to filtr nałożony przez google na tę frazę czy tylko okresowe wahania?

Proszę o waszą opinię.

Pozdrawiam

Dokładnie, gdybyś miał filtr to raczej na każdą frazę nawet na www.nazwadomeny.pl byś w kosmos wyleciał. Czasami tak jest że na jakąś frazę na chwilę spada.

Czy może być to filtr nałożony przez google na tę frazę

Na frazę raczej filtrów nigdy nie nałożą bo to byłaby ręczna i okropnie pracochłonna robota (poza tym bez sensu)

Piszę tylko jakie zdarzenia maiły miejsce, czyli zdjęcie duplikatu i po paru godzinach fraza z powrotem w top 2 w google (od piątku do wczoraj wieczorem na dalekich pozycjach). Może przydadzą wam się te informacje.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności