Skocz do zawartości

Zakładanie katalogu

bybek5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Na początek postaw sobie prosty katalog na skrypcie w którym nie musisz za wiele grzebać. Można się nieźle nawkurzać dodajac do nie poprawionych freeglobes gdzie ktoś nie poprawił np błędu z limitem znaków.

Czyli jaki skrypt polecasz?

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

nie warto sawiac katalogu. lepiej pomyslec nad czyms innym co moze byc ciekawsze i poszukać czego potrzebują inni a czego oczekujesz Ty.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zgred po części ma racje, ale jak ma to być twój pierwszy katalog to zainteresuj się otwarty.mini, można go w miarę łatwo dostosować i wprowadzić kilka ciekawych opcji tak aby wyglądał ciekawiej. :D

dodatkowo jest dużo pożytecznych informacji na forum otwarty.mini

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Witam

Chciałbym postawić sobie katalog stron. Wiem, że są różnego rodzaju skrypty do tego. Jaki polecacie? Chciałbym zrobić katalog na wzór katalog.lagata.pl. Oni też korzystają z jakiegoś skryptu?

A może postaw katalog na wordpresie. Indeksacja stron na tym skrypcie jest błyskawiczna. W stopce masz link do mojego katalogu.

nie napisał, że to jest złe, tylko, że może lepiej postawić coś innego :)

osobiście nie miał bym ani jednego katalogu, gdybym miał więcej czasu niż ten co jest potrzebny na moderację moich katalogów :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

nie warto sawiac katalogu. lepiej pomyslec nad czyms innym co moze byc ciekawsze i poszukać czego potrzebują inni a czego oczekujesz Ty.

A co mi proponujesz. Powiedzmy, że mam dużo czasu i chęci :)

ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50).

Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50)  || 0-z.pl - artykuły do przedruku.

A co mi proponujesz. Powiedzmy, że mam dużo czasu i chęci :)

Jak masz dużo czasu to zacznij od lektury tego forum a na pewno znajdziesz inspiracje.

Co do skryptu katalogu stron - tak jak poprzednicy napisali: najlepszy na początek otwarty mini lub freeglobes, jak chcesz postawić coś poważnego (domena na lata, duża liczba modyfikacji) to proponuje INDEXU lub nowy SEOKatalog (pojawi się w tym miesiącu).

Co do opłacalności tego typu przedsięwzięcia to jak ze wszystkim - "samo się nie zrobi", odpowiednia promocja, dbanie, upiększanie a szybko tego typu zaplecze zacznie zarabiać nie tylko na domenę/serwer na którym stoi :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Dla mnie mini to porazka, w ogole przestal sie indeksowac.

po za tym trezba zbierac po kawalku te wszystkie mody z roznych stron, szukac grzebac.

dlaczego by nie mozna bylo wylozyc gotowy install z modami i skorkami?

co do tematu, wszystko jest wazne, i domenka i silnik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności