Skocz do zawartości

Mój pierwszy filtr w życiu

Maciu90

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Wszystko rozchodzi się o stronę kursdolara.eu, ma ona dokładnie miesiąc. Dodałem ją ręcznie do kilkudziesięciu katalogów, napisałem unikalne treści w paru dobrych preclach + artelis, oprócz tego dałem 10k puntów gotlink na 3 frazy + około 200 linków linkme slim na 2 frazy. Wszystko było fajnie, miałem już top 10 na 3 frazy, teraz w wynikach nie ma mojej strony, pozostał tylko site. Jedyne co zostało to wynik na frazę "aktualny kurs dolara amerykańskiego", co ciekawe nie ma tam domeny tylko... adres hostingu. Wszystko zepsuło się około 3 dni temu, najpierw wyniki spadły na drugą stronę i nie wyświetlała się strona główna, tylko podstrona. Help me :) .

EDIT: Zapomniałem dodać, sprawdzałem stronę poprzez Free Google Monitor. Miałem bana na IP, ale wynikał on z innej domeny, w której sprawdzałem bardzo dużo słów kluczowych, więc nie wiem czy to ma związek - ona pozostała nietknięta.

Wszystko rozchodzi się o stronę kursdolara.eu, ma ona dokładnie miesiąc

Miesiąc w Google to nic. Strona może skakac w górę i w dół.

oprócz tego dałem 10k puntów gotlink na 3 frazy + około 200 linków linkme slim na 2 frazy

10k pkt z rotacyjnego systemu na miesięczną domene to dużo. Jak na mój gust to ogołem dużo pkt w porównaniu do linków stałych. Przesadziłeś z linkami i tyle

EDIT: Zapomniałem dodać, sprawdzałem stronę poprzez Free Google Monitor.

Wiem że Google pisze aby nie używać takich programów, ale one nie powodują filtrów.

https://www.kacprzak.polserwer.net/

Ogólnie to albo MFA (tak jak Xann pisze) albo skopałeś linkowanie.

Rada: Zrób lepszą strone i nie licz na zbyt szybkie efekty.

Treningi WattUp.pl

Zdejmniesz link będzie nagły (nienaturalny) spadek linków. Zostawisz będziesz miał nienaturalnie duży przyrost linków. Jak Google nakłada filtry najczęsciej na okres trzech miesięc. Jak google uzna że strona jest ok, to zdejmuje filtr i tyle (wcale nie musi to oznaczać że coś zmieniłeś). Szybciej i łatwiej będzie jak założysz nową stronę z lepszą treścią i rozsądnie będziesz ją linkował.

Treningi WattUp.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności