Skocz do zawartości

EliteLink zmiana na gorsze

easyrider

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy są tu jacyś użytkownicy tego systemu? tzn.www.elitelink.pl W tym swl-u jestem od połowy 2008. Dotychczas wszystko działało ok. Ale od ok. miesiąca coś jest nie tak. Chodzi o to, że system zaczął pobierać dwa razy więcej punktów za tę samą liczbę linków (mowa o linkach stałych) . W efekcie trzeba albo zmniejszyć liczbę linków wychodzących, albo dodać swoje nowe strony, albo dokupić pkt. Rozważałem różne powody takiego stanu rzeczy, ale nie znalazłem żadnego wytłumaczenia (mam dużo linków wychodzących, linkuję z wielu fraz do różnych grup tematycznych itd.) Niestety moje posty do admina pozostają bez odpowiedzi.

Czy ktoś ma podobną sytuację? Chciałem się zorientować bo być może to jednostkowy przypadek.

ja juz myslalem ze ten SWL umarł śmiercią naturalną, już jest chyba rok na rynku i jakoś się w ogole nie rozwija:

Domeny w systemie: 3193

Podstrony: 3003402

przejdź lepiej do 3 największych i najpopularniejszych SWL dynamicznych zamiast bazować na tak małym zapleczu stron jak EliteLink

tutaj masz lepsze propozycje:

www.gotlink.pl / www.e-weblink.com / www.seo.net.pl

jeśli chcesz wybierać z SWLi stałych to przejdź do linkme.pl lub statlink.pl. Nie ma co siedzieć w systemie który się nie rozwija
fakt, przydałoby się wprowadzenie kilku usprawnień, jak chociażby podgląd linka. szczerze mówiąc to teraz to ten system opiera się wyłącznie na zaufaniu, że gdzieś te linki są jednak wyświetlane.

nie wiadomo też jak to jest z punktami dodatkowymi. Przykładowo za jedną stronę otrzymuję tam 10pkt. a link kosztuje mnie 3pkt. Nie wiem jak w statlinku, ale w Livelink przelicznik był 1:1 i w LinkmeElite miałem podobnie. Tutaj jest 3:1, a więc 3x lepiej. Teoretycznie! Na forum Linkme wyczytałem, że są tam gratisowe linki, czyli, że pozostałem 4 linki (bo za 5 linków powinno być 5 linków - prowizja dla systemu) wyświetlają się gdzieś na tej samej domenie. Suma sumarum też tego nie sprawdzisz. Taka mała modyfikacja EliteLink moim zdaniem pozwoliłaby wyprzedzić LinkMe, gdyż zauważ, że stosunek strony/domeny w EliteLin masz najwyższy. No, ale to znów dane niesprawdzalne dla usera.

jeśli chcesz wybierać z SWLi stałych to przejdź do linkme.pl lub statlink.pl. Nie ma co siedzieć w systemie który się nie rozwija

elitelink to mniej udany wytwór ludzi z linkme.pl

chociaz sam w sobie bardzo ciekawy

linki stale z elite wysmianicie nadaja sie do linkowania wpisow w preclach. ustalamy staly przyrost dzienny na 1 pobranie i mamy +/- niewielka acz stabilna liczbe linkow do arta po pewnym czasie

niestety system w stanie agonii :/

Szkoda, bo początki były niezłe. To co sie stało z elitelink i z seodopalaczem podkopuje zaufanie do twórców systemu. To sie odbije przy kolejnym projekcie.

dokładnie tak

szkoda bo elitelink miał kilka naprawde ciekawych i nowych pomysłów i mogło coś z tego wyjść, ale spartaczyli sprawę i cały swój wizerunek...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności