Skocz do zawartości

Własny wewnętrzny system rekalmy kontesktowej

Dr Spin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jeśli było to proszę o kasację i info gdzie bo nie mogę namierzyć :D

Czy znacie jakis systemik umozliwiajacy stworzenie reklam kontkestowych na własnym serwerze tak aby wyswietlac wlasne reklamy dopasowane do tresci na własnych stronach?

Do tej pory wsadzam reklamy na sztywno - tzn generowane losowo z bazy produkty prowadzace do sklepiku, ale chcialbym aby byly generowane na podstwie tresci na danej stronie / podstronie.

w Openads jest pole "słowa kluczowe" przy właściwościach banera, ale nie działa to to :) (chyba że coś żle zrozumialem funkcję owych słów).

Dzieki za info.

Mozna by sobie napisac cos takiego :) jezeli mialo by to dzialac tylko na wlasnej maszynie to na podstawie np title dopasowywac lub tagow danej podstrony jezeli takie masz. Mozna tez po calej tresci artu w MYSQLu pole typu FULLTEXT i wyszukiwanie MATCH AGAINST ew jakis lepszy silnik jezeli jest spora liczba artow np SPHINX

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

ja dopasowuje reklamy wg katalogu tematycznego artów, co pozwala na maksymalizacje zysków z PP, natomiast jeśli chcesz własnego systemu aby sprzedawać reklamy to nie jestem w stanie nic podpowiedzieć.

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności