Skocz do zawartości

jak się dowiedzieć który to SWL

Artek82

Rekomendowane odpowiedzi

można to wszystko ale wiem że to jest SWL, bo ja tą stronkę robiłem, ja ją wcześniej pozycjonowałem (jeśli można tak to nazwać), wiem o niej dużo, teraz zajmuje się nią ktoś inny

jednak Twoje teorie zakręcony mnie nie przekonują..

Transportowy Katalog Stron - moderowany katalog stron związanych z transportem i nie tylko

można to wszystko ale wiem że to jest SWL, bo ja tą stronkę robiłem, ja ją wcześniej pozycjonowałem (jeśli można tak to nazwać), wiem o niej dużo, teraz zajmuje się nią ktoś inny

jednak Twoje teorie zakręcony mnie nie przekonują..

więc nie przeszkadzaj temu komuś, Ty już miałeś swoją szansę :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

więc nie przeszkadzaj temu komuś, Ty już miałeś swoją szansę :D

tylko że ja teraz zajmuje się innymi 4 witrynami o tej samej tematyce i moim celem jest 'przeszkadzanie' temu komuś

Xann - dzięki za rzeczową odpowiedź

Transportowy Katalog Stron - moderowany katalog stron związanych z transportem i nie tylko

zamiast przeszkadzać zajmij się stronami, którymi sie zajmujesz, lepiej na tym wyjdziesz ;)

I na tym to polega, pozycjonując swoje strony, powoduję że strona konkurencyjna będzie niżej w wynikach, cały czas mi o to chodzi.

Bo niby w jaki inny sposób mogę mu zaszkodzić. Nie stosuje żadnych innych praktyk.

Chce wiedzieć czym linkuje i tyle, po to założyłem nowy temat. Widzę że nie ma skutecznej metody by to poznać więc, przyjąłem do wiadomości i to akceptuje, nie rozumiem za bardzo o co Ci chodzi, przyczepiłeś się i ciągniesz wątek..

Bo niby w jaki inny sposób mogę mu zaszkodzić. Nie stosuje żadnych innych praktyk.

a tego to ja juz nie wiem

Chce wiedzieć czym linkuje i tyle, po to założyłem nowy temat. Widzę że nie ma skutecznej metody by to poznać więc, przyjąłem do wiadomości i to akceptuje, nie rozumiem za bardzo o co Ci chodzi, przyczepiłeś się i ciągniesz wątek..

skuteczna metoda jest, a nawet są dwie, ale ani Ty, ani ja z nich nie skorzystamy ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• 9 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
zarejestruj się we wszystkich dużych systemach i sprawdź czy da się dodać stronę

w jednym z nich przy dodawaniu pojawi się błąd że strona jest już w systemie

i będziesz wiedział który system jest zainstalowany na stronie

Najlepszy sposób

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności