Skocz do zawartości

[nowy] katalog, linki bezpośrednie. LinksDirect.

wuel

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

serdecznie zapraszam do wpisywania się do nowego katalogu:

katalog stron internetowych www LinksDirect.

Oparty na znanym nam już wszystkim skrypcie QlWeb. A co za tym idzie... całkowity Seo-Friendly (ale brak rel=nofollow:P).

Linki bezpośrednie.

Wpisy pojawiają się od razu.

Nie wymagamy linku zwrotnego.

Tytuł i opis pobierane z meta (możliwość ich późniejszej edycji).

Możliwość dodania własnych podkategorii.

I... dopisania swojej strony do kilku kategorii bądź podkategorii (już istniejących, czy też utworzonych przez siebie).

Co tu dużo mówić. Gorąco zapraszam do wpisywania się.

Jak i również do dodawania linków do katalogu, co znacznie przyspieszy jego indeksacje, czyli szybkość dotarcia robota do Waszych wpisów.

pozdrawiam,

wuel.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

wuel - He he podoba mi się Twoja obszerna reklama katalogu i lista zalet wpisu:) Katalogi oparte na qlweb przez niektórych były tu krytykowane za "design", ale co by nie gadać to dla pozycjonowania są jak najbardziej odpowiednie i przyjazne wyszukiwarkom. Uważam, że autor qlweb'a wykonał kawał dobrej roboty!

P.S. Zaraz idę się dopisać :D

He he podoba mi się Twoja obszerna reklama katalogu

hehe, dzięki. Jakoś mnie tak dopadło o 3 nad ranem...

Katalogi oparte na qlweb przez niektórych były tu krytykowane za "design"

Dizajn, dizajnem, ze swojej strony postaram się urozmaicić go jeszcze, ale to najprawdopodobniej dopiero w sierpniu. Bo na razie to prakt. tylko kolorystyka zmieniona;-)

Uważam, że autor qlweb'a wykonał kawał dobrej roboty!

Ja również.

P.S. Zaraz idę się dopisać

Dopisuj, że tak powiem... ile wlezie. A linkiem zwrotnym, broń Boże, nie pogardzę:D

pozdrawiam.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Dodawanie nie działa, nie znajduje stron

Jak masz przekierowanie to tak moze byc (wuel napisz do Marka to Ci poprawi) ja dodalem pare stron bez zadnego problemu ... dziex wuel

A disajnem sie nie przejmuj ludzie by chcieli zeby tanczylo i spiewalo tak zwany przerost formy nad tescia...Moim zdaniem wazniejsza jest tresc od formy i takie warunki spelnia QLWEB engine .. . sam korzystam z tego. Marek zrobil naprawde dobra rzecz ... nawet sa chetni z USA na kopie

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Dodawanie nie działa, nie znajduje stron

papieros, o jakie strony chodzi? te z Twojej stopki?

pzdr.

omnia mea mecum porto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności