Skocz do zawartości

Prywatny SWL

e-banki.info

Czy byłbyś zainteresowany skryptem prywatnego SWLa?  

98 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy byłbyś zainteresowany skryptem prywatnego SWLa?

• Tak, za darmo
      23
    • Tak, do 50zł
      15
    • Tak, do 200zł
      8
    • Tak, powyżej 200zł
      7
    • Nie, wole moje autorsie rozwiązanie/Już mam coś takiego
      10
    • Nie, prywatny SWL nie jest mi potrzebny
      7

Rekomendowane odpowiedzi

dz za link - nie spodziewał byms ie tam czegos innego - tam piszą tam ci co sami pozycjonują sie SWL a innym odradzają i smi dzieki temu maja wiecej klientów, lepsze pozycje - bo jesli by stosować się wg ich zasad to strona nigdy nei wejdzie do TOP 1000 ;)

powiedz jakie sa wymagania dla tego twojego systemu, bo bym sie takim czyms zainteresował, kwestia wymagań, ceny, potencjalnego wpływu na obciążenie serwera i tak naprawde koncowe wnioski będzie można wyciagnąc po instalacji na własnych stronach

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

co do wyników sondy, pisząc "za darmo" miałem na myśli bez pieniędzy. Zawsze mogę zabezpieczyć skrypt, upowszechnić go i dodać tam kilka moich linków tak, że nie będzie można ich usunąć.
Warto więc zaznaczyć to w ankiecie.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

a produkt mkr jest bardzo dobry
Wiemy, wiemy, skoro zachwalasz go przy każdej możliwej okazji ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Co prawda ilość oddanych głosów nie jest zbyt duża, ale wyniki sondy wskazują, że nawet tak skomplikowane narzędzia wielu by chciało mieć za darmo. I teraz pytanie do nich... czy strony promujecie też za darmo? Na pewno wielu by skorzystało.

Bardzo trafna uwaga :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Taka natura ludzka że kiedy mają wybór to biorą za darmo co tylko się da, nic w tym dziwnego czy złego. Gdyby w ankiecie było zaznaczone że ta wersja "darmowa" będzie wyświetlała "obce" linki o czym pisał autor dopiero później w poście to wyniki mogłyby wyglądać zupełnie inaczej. Myślę że ludzie najpierw głosują i po zagłosowaniu czytają posty pod ankietą. Biorąc pod uwagę to wszystko uważam że i tak mały procent zaznaczył opcję "za darmo".

Wielki Elektronik

Pod pojęciem "za darmo" powinno się kryć darmowe. Wbrew pozorom jest sporo skryptów i programów darmowych, osobiście nie uważam siebie za nierozgarniętego z powodu używania darmowego Linuksa bez podejrzeń że coś się "w nim" kryje.

Wielki Elektronik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności