Skocz do zawartości

3 małe pytanka - proszę o rady

Hanka

Rekomendowane odpowiedzi

Czemu google nie indeksuje podstron mojej strony? Czy robi to dopiero po jakimś czasie? Zauważyłam że stronę odwiedza właściwie codziennie.

Wykupiłam 2 nowe domeny zawierające słowa kluczowe, czy dodawać je do katalogów i wyszukiwarek, czy poczekać aż wyszukiwarki same je zaindeksują?

I jeszcze jedno pytanko - w google mam tylko 5 linków a wiem że powinno być ich dużo więcej, czy to też zależy od czasu. Dodam że sprawdzam to od ponad miesiąca.

ojojoj, moim zdaniem powinnaś spędzić trochę czasu na forum. W twoim poście jest pytań i ukrytych pytań na 2 strony pisania.....

1. Przeczytaj "Podstawy pozycjonowania" i wciel w życie.

2. Poczytaj o duplicate content i filtrach na nowe strony w kontekście twoich nowych domen

3. Poczytaj co daje komenda link i zbieraj ciągle linki z anchor tekstem,

np. przez wpisywanie się do katalogów. Linki sprawdzaj w msn.com

4. Poczytaj o google sitemap i użyj - indeksowanie podstron ostatnio idzie bardzo ślamazarnie, a to pomaga, ale ważny jest też przyłożony link power

pozdrawiam

101k

tonery tusze :: karmy dla psów - zapraszam :: Psiarskie forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności