Skocz do zawartości

jak sprawdzić pozycję w google?

lamcpp

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
dzień dobry,

sorry za dla Was pewnie błahe pytanie ale nurtujące mnie bardzo,

jak mam sprawdzić na którym miejscu jest moja strona w google? gdyby była na pozycjach od 1 - 20 to nie miałbym problemu a tak nie wiem jak to zrobic;/

Witaj, Free Monitor for Google to będzie narzędzie w sam raz dla Ciebie. Ustalisz w nim na jakie słowa kluczowe program ma sprawdzić pozycję Twojej stronki w wyszukiwarce google. A także do ile wyników wyszukiwania sprawdzać.

• 4 tygodnie później...

Polecam stronę www.pozycjonowaniebezryzyka.pl - darmowe narzędzie umożliwiające sprawdzenia i monitoring pozycji strony www w Google oraz możliwość zamówienia usługi pozycjonowania z panelu klienta w najniższych cenach w Polsce. Wystarczy się zarejestrować!

• 2 miesiące temu...

RDE Żadna z proponowanych tu propozycji nie przypadła mi do gustu .

Dlaczego, że nie zwracają wyników powyżej TOP 100.

Wiem ,że jestem na jakąś trudną frazę na 301 miejscu. Niby jakim cudem mam tym sprawdzać ?

Jest jakieś darmowe narzędzie do śledzenia pozycji, które można sobie zainstalować na serwerze? Tak aby nikomu łapki się do tego nie kleiły ?

Lub ewentualnie z jednorazową opłatą za kod skryptu bez abonamentu ?

:)

RDE Żadna z proponowanych tu propozycji nie przypadła mi do gustu .

Dlaczego, że nie zwracają wyników powyżej TOP 100.

Wiem ,że jestem na jakąś trudną frazę na 301 miejscu. Niby jakim cudem mam tym sprawdzać ?

Jest jakieś darmowe narzędzie do śledzenia pozycji, które można sobie zainstalować na serwerze? Tak aby nikomu łapki się do tego nie kleiły ?

Lub ewentualnie z jednorazową opłatą za kod skryptu bez abonamentu ?

:)

W Free Monitor for Google ustawiasz sobie ile stron ma przeszukiwac chociaz tak odleglych pozycji to chyba nie ma po co sprawdzac;)

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Jak to nie ma? Zawsze Ma ! Bo do TOP 10 trzeba jakoś dojść, a innej drogi nie ma.

Nie mówię o 301 podstronie tylko o 301 miejscu.

Po za tym moja stonka skacze sobie raz na 105 raz na 280 itd. na daną frazę.

Chcę wiedzieć co jest grane i czy działania przynoszą skutek.

Jak masz trudną frazę to pozycja 301 to czasami bardzo dobra pozycja.

Ostatnio wycofałem (miesiąc temu) 1500 linków ze strony przez drobny błąd programisty. Jak się okazalo fatalny.

Pozycja poleciła ze 105 na 500 - 510. Normalnie załamka. Tyle pracy poszło w tyłek.

Generalnie wszystkie frazy poleciały do dołu.

Wszystkie inne sobie odbiłem z nawiązką i trafiłem na 4 - 5 miejsca, ale ta jedna nie chce się poddać. Najtrudniejsza jest. Tamte frazy to frazy lokalne. Konkurencję rozwaliłem lokalnie prawie. Ale na ogólno polską frazę licho mi idzie. :)

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności