Skocz do zawartości

Co setny produkt gratis

bnk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam zamiar realnie zacząć sprzedawać produkt X (wolałbym nie podawać o co chodzi :)). Chciałbym zachęcić potencjalnego Kowalskiego do kupna produktu. Mam dwa pomysły na reklamę samego produktu na stronie internetowej.

1) Setny klient dostaje produkt gratis [kupuj, może uda ci się być setnym klientem]

2) Masz szansę [1%] na wygranie produktu X bez ponoszenia kosztów.

Co bardziej zachęciłoby klienta do kupna produktu? Oczywiście informacji w nawiasach klient nie widzi. Może znacie skuteczniejsze akcje?

PS Kiedyś chyba była pożyczka w jakimś banku reklamowana - "weź pożyczkę - spłacimy ją za Ciebie" i działało to na podobnej zasadzie ;)

Pomysł 1 jest moim zdaniem lepszy. Po prostu lepiej wygląda.

Można to porównać do lotto.

Ktoś czasem wygra, więc ludzie wierzą w swoje szczęście.

Jeżeli pokaże im się liczbę prawdopodobieństwa wygranej, to odpadają, bo kto puści lotka, wiedząc że ma szanse ok. 1:14 000 000

Tak samo byłoby w twoim przypadku. Szansa 1:100, więc to raczej ludzi nie ucieszy :)

Opcja 1 wygrywa :)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

zrób po prostu fajny konkurs, w którym będzie do wygrania ileś tam tych produktów,

w odpowiednich odstępach czasu i masz w sam raz kampanię promującą produkt.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Jeśli sprzedaż ma być na odległość, to się nie sprawdzi. Kupiłbym 100 i w 99 przypadkach skorzystał z prawa do rezygnacji bez podania przyczyny w ciągu 10 dni.

o tym samym pomyślałem, na 100 zamówień dostaniesz 99 zwrotów i będziesz miał kiszkę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności