Skocz do zawartości

Różnica miedzy moją, a kogoś stroną

Watt

Rekomendowane odpowiedzi

G co jakiś czas modyfikuje algorytm. Ciekaw jestem ile czasu czynnik wieku domeny będzie najważniejszy, miesiąc?, dwa miesiące?, pół roku??

Przecież te wyniki w G są coraz częściej nie aktualne do oczekiwań!. Tak na przeczucie, ile Waszym zdaniem to jeszcze może potrwać?

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Hmm treść, ale jak porównać. Mam większy Link Popularity, niestety PR = 0 tak jak oni. Mam forum, a tam nie ja ale userzy tworzą treść i mam pr = 0 :P - za bardzo nie wiem jak to podnieść. Mam oryginalniejszy skrypt - mniej używany (ja myBB oni NukedKlan).

Pobaw się SEO Challange, za wiarygodne to może to nie jest ale co Ci zależy porównać sobie :P

Ok, rozszerzę trochę wypowiedz :P Żeby ich przegonić, musisz przygotować sobie raporcik "ja - konkurencja" i zmodyfikować tak u siebie content aby Twoja strona wypadała lepiej od konkurencji :( Zwróć uwagę na density, zawartość metatagów, nagłówki h1-h6, itd. Zdobywaj wartościowe linki ;) Troche pracy i efekty będą...

zabawa to podstawa ;)

W sumie co mi szkodzi powiedzieć o stronie, mówię o frazie pgc, moje forum to pgc-cs.eu, nie bardzo mam pomysł jak dać tam h1-h6, bo to średnio będzie pasowało. Reszta raczej chyba dobra jest. Napisałem konkurs: pgc-cs.eu/konkurs.php, żeby ludzie reklamowali stronę, mówisz o linkach - masz na myśli katalogi czy coś innego (Wymieniam się buttonami, to powinno chyba też pomóc) ? Mam też w miarę autorski TagCloud plugin, który przerobiłem w 70%-80%.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności