Skocz do zawartości

jak wyłączyć dodawanie automatyczne?

bob_rob

Rekomendowane odpowiedzi

Wyjeżdżam inie wiem jak wyłączyć dodawanie z automatów w skrypcie mocnelinki, ręczne da się przez usunięcie pliku form.tpl z katalogu templates, ale artykuły i i tak ciągłe przybywają z automatycznych aderów, a nie będę mia teraz czasu tego przeglądać.

@zoozool, skoro nie skutkuje usunięcie formularza, .tpl widocznie dane są przesyłane bezpośrednio do pliku .php (to dodanie capcha itp. nic nie pomoże.

Polecam poszukać tego pliku php, może nazywa się add.php albo coś takiego i jego usuń,

jak nie pomoże dodaj do bazy danych dodatkowe pole, które bedzie wymagane.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Nie przyglądałem się budowie skryptu, ale może zakomentuj linijkę 10 pliku index.php :

$articles->form();

czyli ma być

// $articles->form();

pozdrawiam

Niestety ten zabieg nie pomógł artykuły nadal się pojawiają. Pliku o nazwie add.php czy coś takiego nie znalazłem, a jesli chodzi o bazę to w phpmyadminie co trzeba dodać??

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności