Skocz do zawartości

wyszukiwarka zdropowanych domen po wartości słów kluczowych

yoooggii

Rekomendowane odpowiedzi

Jakiś czas temu odpaliłem bazę wygasłych domen old domains , ostatnio doszło do niej kilka ciekawych funkcji które mogą być bardzo pożyteczne przy pozycjonowaniu i promowaniu systemów. Szczególnie polecam możliwość przeglądania dropów po ilości zapytań do słów kluczowych znajdujących się w nazwie domeny. Przykładowo domena freeskins.info , ma w sobie frazę "free skins" a ta fraza ma około 414 zapytań w google dziennie. Zobaczyć jak działa cały system można pod adresem: https://www.olddomains.net/browse.php?orderby=popularity . Jest też możliwość przeglądania czy popularność danej frazy nie jest jedynie czasowa, zabezpiecza się to przed wpakowaniem we frazę której popularność jest niedynie okresowa jak np: https://www.olddomains.net/com/tax-day/

Jeżeli ktoś ma jakieś uwagi co do działania systemu lub jakies propozycje to ja jestem otwarty na wszelkie sugestie.

fajne własnie sobie testuje i juz 1 domenke kupiłem :D

Super, ciesze się że narzędzie jest przydatne. Tworze już kolejne funkcjonalności. Jeżeli ktoś miał by dobrą bazę słów polskich lub w innych językach wraz z informacjami na podstawie których można by ocenić wartość frazy (choćby słowo + lista wynikó w google na to słowo) to mogę dodać do silnika co pomoże rozwinąć system na inne języki niż angielski.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności