Skocz do zawartości

Powtórzenia słów kluczowych w URL

djurek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Który url jest lepszy pod seo?

www.jakaś-strona.pl/index.php/sprzątaniei/warszawa/ursynow/

czy

www.jakaś-strona.pl/index.php/sprzątaniei/sprzątanie-warszawa/sprzątanie-ursynow/

Testy niejednokrotnie wykazały ze fraza kluczowa w linku ma jakiś tam minimalny wpływ przy naturalnych wynikach

stawiam na ten www.jakaś-strona.pl/index.php/sprzątaniei/sprzątanie-warszawa/sprzątanie-ursynow/ bo ma więcej słów kluczowych w linku

Marketing internetowy dla firm

z tego co mi sie kojarzy to joomla 1.5 wrzuca ten /index.php/

jezeli sie nie myle to pogrzeb w ustawieniach joomli - jak na tym stoi twoja strona i wlacz mod rewrite a pozbedziesz sie tego /index.php/ no i link bedzie lepiej wygladal no i zgodze sie z Xann'em :(

zabawa to podstawa ;)

z tego co mi sie kojarzy to joomla 1.5 wrzuca ten /index.php/

jezeli sie nie myle to pogrzeb w ustawieniach joomli - jak na tym stoi twoja strona i wlacz mod rewrite a pozbedziesz sie tego /index.php/ no i link bedzie lepiej wygladal no i zgodze sie z Xann'em :(

a to WP jest... i nie mogę tego ustawić w wersji 2.71

Witam

Który url jest lepszy pod seo?

www.jakaś-strona.pl/index.php/sprzątaniei/warszawa/ursynow/

czy

www.jakaś-strona.pl/index.php/sprzątaniei/sprzątanie-warszawa/sprzątanie-ursynow/

jakaś-strona.pl/sprzatanie-warszawa-ursynow/

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności