Skocz do zawartości

Doda - Strona do Oceny.

dan18

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, prosze o ocene mojej strony :) Strona była na pierwszym miejscu pod słowem Doda, po zlych ingerencjach admina hostingu spadla na 7 podstrone, i teraz tak skacze z 7 na 5 i spowrotem, juz nie wiem co moge zrobic, domena ma ponad 3 lata:

To co dotej pory zrobiłem:

- zainstalowalem system wymiany linkow (eweblink)

- dostsosowałem słowa kluczowe i opis strony

- Zaczołem wymienaic sie linkami zew stronami tez typu fansite

- Zainstalowalem mape strony google

- Korzyustam z narzedzi webmastera google

- staram sie podkleslac slowa kluczowe w newsach

- dodałem strone do kilku darmowych katalogów stron

Co moge ejszcze zrobic? Z góry dziekuje za wasze oceny i odpowiedzi ;)

EDIT: Przepraszam zapomnialem dodac link: SwetDoda.net

bo niewiem jak można zarobić na jakiejś piosenkarce
Na wszystkim można zarobić, więcej lub mniej ale zawsze coś. Zrobi takich 20cia i coś tam wyciągnie miłego.

Ja już z żadnych fraz się nie śmieję, kiedyś leżała grafa jakaś i odpaliłem pod zaplecze stronkę a obecnie jest najlepiej zarabiającą z moich, tylko żałuję teraz że kod na sztukę a boję się tykać teraz jak google tak ją łyknęło na wszystko co chciałem TOP1

Iguana ale przecież jak zoptymalizujesz kod i będzie napisana zgodnie z Validatorem, to powinieneś dostać dodatkowego plusa od google. Kiedyś pisałem strony byle jak, a dokładnie ich kod i były wysoko w google, później nauczyłem się css i xhtml. przepisałem strony, bez błędów w walidatorze i są jeszcze wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności