Skocz do zawartości

Nowy regulamin, nowy layout...

radzio

Rekomendowane odpowiedzi

Nowy, nowy ;) Aż się przeraziłem jak zobaczyłem ten regulamin - pomyslałem, że ban (ufffffff jak dobrze).

Może i ładniejszy ale tamten już miałem w jednym małym paluszku :lol: A tu troche po polsku, troche po angielsku - ogolnie wole stary.

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

MI sie bardzo podoba raport "Top channels".

Ładnie wszystko jest wyspecyfikowane i nie trzeba porownywac, klikac bez konca. Wszystko w jednym miejscu.

Ja tylko jak czekam jak w koncu wprowadza przelewy bezposrednie. Jak przychodze do banku to wiedza, ze musza zawolac kogos od autoryzacji. :lol:

No nareszecie tez mam :], ale z niekompletnym tluamzcenie.. ale i tak podoba mi sie bardziej niż ten poprzedni.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

cytat: Google ma prawo w dowolnym czasie i według własnego uznania zamknąć całość lub część Programu, rozwiązać niniejszą Umowę lub zawiesić albo zakończyć uczestnictwo dowolnej Witryny w całości lub części Programu z dowolnej przyczyny - czyli zbliżasz się do magicznej granicy, a tu upss nie ma programu :cry:

dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie

Mi się bardzo podoba to, że wszystkie kanały mogą być wyświetlane jednocześnie na jednej stronie.

Tylko jak teraz sprawdzić całkowity dochód od początku korzystania z AdSense?

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

No właśnie, jak jest z tymi 'multiple accounts'?

Podpowiem, że to koniec paragrafu 1.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

jakiego paragrafu 1?

paragraf numer 1 w regulaminie. A w zasadzie końcówka tego paragrafu porusza kwestie 'multiple accounts'.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Jedno jest pewne, chłopakom nie spieszy sie z zamykaniem programu (nieopłacalne to bylo by dla nich samych)...

Ale regulamin brzmi ostro i chyba o to im chodziło ...

Kwestia jednego konta.

Zadajcie sobie pytanie: Czy na jedno nazwisko, adres itp mozna bylo mieć 2 ??

Zawsze przeciez można było mieć jedno i tutaj wydaje mi sie bez zmian..

To forum mnie zadziwia - tylko zauważę coś nowego związanego z pozycjonowaniem/wyszukiwarkami, a tutaj już jest wątek o tym :lol:.

Nowy layout ładniejszy AdSense, ale nie można sprawdzić całkowitego dochodu (zawsze miło popatrzeć na duże cyferki a nie jakaś drobnica ;)).

Dalej mają niedziałające linki w panelu/pomocy.

Ktoś czytał dokładnie co się zmieniło w regulaminie poza zerwaniem współpracy? Za dużo czytania jak dla mnie...

Uczysz się języka angielskiego? Masz kłopoty z nauką słówek? Sprawdź nową stronę dzięki której nauka angielskiego przestanie sprawiać Ci problemy. Ucz się angielskiego słownictwa, wymowy i gramatyki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności