Skocz do zawartości

Nowy regulamin, nowy layout...

radzio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
jakiego paragrafu 1?

paragraf numer 1 w regulaminie. A w zasadzie końcówka tego paragrafu porusza kwestie 'multiple accounts'.

pzdr.

no wlasnie porusza... sek w tym ze 1 osoba - 1 konto i tak bylo chyba zawsze? tylko tak sie zastanawiam czy nie zaostrzyli regulaminu w tej kwestii bo wczesniej bylo 2 osoby - 2 konta... czyli biore babcie ciocie wujka stryjka siostre mame tate zone kochanke sasiadke i na rozne adresy mam rozne konta... iwiele osob tak robilo... a teraz czy jesli loguje sie z jednego ip na te wszystkie konta to nie zlamanie regulaminu? to mnie trapi:P ten regulamin jest napisany z mysla o google;/ tj. google wszystko moze a my nic:|

Polecam https://transkrypcje24.pl - zleć nam wykonywanie swoich transkrypcji z nagrań

jakiego paragrafu 1?

paragraf numer 1 w regulaminie. A w zasadzie końcówka tego paragrafu porusza kwestie 'multiple accounts'.

pzdr.

no wlasnie porusza... sek w tym ze 1 osoba - 1 konto i tak bylo chyba zawsze? tylko tak sie zastanawiam czy nie zaostrzyli regulaminu w tej kwestii bo wczesniej bylo 2 osoby - 2 konta... czyli biore babcie ciocie wujka stryjka siostre mame tate zone kochanke sasiadke i na rozne adresy mam rozne konta... iwiele osob tak robilo... a teraz czy jesli loguje sie z jednego ip na te wszystkie konta to nie zlamanie regulaminu? to mnie trapi:P ten regulamin jest napisany z mysla o google;/ tj. google wszystko moze a my nic:|

hyh duża rodzinka;)

wydaje mi się, że teraz napisali wprost 1 konto 1 osoba..

co do adresu Ip - trudno powiedzieć, przecież wiecej osób może kożystać z tego samego albo mieć dynamiczny ??

Jak nie można? Klikasz Advanced reports i jest opcja Cały czas. Co prawda osobno dla reklam i wyszukiwania, ale tak było zawsze.

Przegapiłem w ogóle te dwie zakładki z Advanced Reports... No, jeszcze się przyzwyczaję do nowego panelu.

Uczysz się języka angielskiego? Masz kłopoty z nauką słówek? Sprawdź nową stronę dzięki której nauka angielskiego przestanie sprawiać Ci problemy. Ucz się angielskiego słownictwa, wymowy i gramatyki.

cytat: Google ma prawo w dowolnym czasie i według własnego uznania zamknąć całość lub część Programu, rozwiązać niniejszą Umowę lub zawiesić albo zakończyć uczestnictwo dowolnej Witryny w całości lub części Programu z dowolnej przyczyny - czyli zbliżasz się do magicznej granicy, a tu upss nie ma programu :cry:

Wydaje mi się, że to jest podkreślenie tego co było:

cytat:

"Użytkownik uznaje, że Google posiada wszelkie prawa, tytuł oraz dobra obejmujące m. in. — bez ograniczeń — wszelkie prawa własności intelektualnej ..."

1. gubie sie w tym nowym, potrzeba czasu na przyzwyczajenie

2. 1 osoba = 1 konto tak bylo zawsze, ciocie, wujki, bracia, rodzicie to zawsze inne osoby i nikt nie broni im miec wlasnego konta.

3. bez przesady z tym IP, jeszcze nie jestesmy w swiecie gdzie kazdy ma wlasne IP jak dowód osobisty czy pesel ;). ja dziele IP z kilkunastu tysiącami ludzi z mojego miasta :lol: *

/edit: zauwazylem jedna super rzecz: w koncu sumy z kanałów zgadzają się :lol: do tej pory miałem rózne kosmiczne wskazania, zawsze inne :)

* 150 tys. miasto, osiedla od A do Z, firma ma chyba z 60% pokrycia, w każdym razie większość 'literek' obstawiona :) nie wiem ile userów obsługuje ale z pewnością kilkanaście tysięcy. M.in. dlatego nie opłaca mi się robic strony miejskiej z reklamami googla :lol:

Niepokojące są tylko zmiany w punkcie 16. O ile dobrze pamiętam to we wcześniejszej wersji regulaminu tego nie było:

Google may share non-personally-identifiable information about You, including Site URLs, Site-specific statistics and similar information collected by Google, with advertisers, business partners, sponsors, and other third parties.

Jak nie można? Klikasz Advanced reports i jest opcja Cały czas. Co prawda osobno dla reklam i wyszukiwania, ale tak było zawsze.

No faktycznie... :oops: Czemu nie zauważyłem? #-o

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Niepokojące są tylko zmiany w punkcie 16. O ile dobrze pamiętam to we wcześniejszej wersji regulaminu tego nie było:
Google may share non-personally-identifiable information about You, including Site URLs, Site-specific statistics and similar information collected by Google, with advertisers, business partners, sponsors, and other third parties.

moim zdaniem ma to zwiazek z reklamami placonymi za wyswietlenia nie za klikniecia. po prostu google "pozwala sobie" informowac swoich klientow jaka Twoja strona ma ogladalnosc (unique, visits, views) itp id. przynajmniej ja to tak widze. wiec raczej nic niepokojacego.

Wam tez nie działa?

Not Found

The requested URL %2Fadsense%2Freports-aggregate%3Fproduct%3Dafc%26dateRange.dateRangeType%3Dsimple%26dateRange.simpleDate%3Dtoday

%26dateRange.customDate.start.year%3D2004%26dateRange.customDate.start.month

%3D12%26dateRange.customDate.start.day%3D20%26dateRange.customDate.end.year

%3D2004%26dateRange.

customDate.end.month%3D12%26dateRange.customDate.end.day

%3D20%26groupByPref%3Ddate%26reportType%3Dproperty%26null%3DWy%25C5%259Bwietl%2Braport was not found on this server.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności