Skocz do zawartości

zabawki.notis.pl - co myślicie?

orelob

Rekomendowane odpowiedzi

Jest do czego się przyczepić:

- czcionka w menu za mała

- pole produktów które polecasz powinno być dużo mniejsze

- jak sam napisałeś dostałeś filtr, i mimo to masz nadal SWL w stopce?

- tą żabkę na środku wywal

- te obrazki rabat + przesyłka powinny być na miejscu żaby, żeby rzucały się w oczy

- kod to masakra, zainteresuje się divami, bo aktualnie korzystasz z tabel, co jest dużym minusem, ponieważ więcej jest znaczników niż wartościowej treści.

- aktualności, tutaj czcionka powinna być ciut większa

Ogólnie jak dla mnie zbyt zachęcająco nie wygląda, wyglądem przypomina strony z przed paru lat.

Dzięki za uwagi. Czcionkę faktycznie myślałem, żeby powiększyć w tych miejscach o których piszesz. Co do kodu to cóż, taki jest osCommerce :)

Strony pousuwałem z SWLi ze dwa dni temu, a linki wciąż się pokazują ;)

Czekam pokornie na dalsze opinie...

Usunięcie z systemu, nie oznacza zakończenia emisji linków na stronie, na której jest nadal kod systemu.

Im lepsza optymalizacja, tym bardziej plusujesz u google :soczek: choćby dlatego, że bot po wejściu na stronę www, dostanie więcej wartościowej treści niż znaczników html.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności