Skocz do zawartości

GG poszłoooooooo

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Za to GG będzie bardziej docenione jak wszystko doprowadzą do porządku.

Jak coś jest nie zawodne i za darmo, to powszednieje i uważa się takie usługi za standard.

Sądzę że GG ma taką renomę jak np. allegro. Nawet kilkugodzinna przerwa nie spowoduje odejścia userów od kont. Baa.. rozgłos spowoduję większe zainteresowanie tym produktem. No chyba że przerwa była by liczona w dniach..

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Za to GG będzie bardziej docenione jak wszystko doprowadzą do porządku.

Jak coś jest nie zawodne i za darmo, to powszednieje i uważa się takie usługi za standard.

Sądzę że GG ma taką renomę jak np. allegro. Nawet kilkugodzinna przerwa nie spowoduje odejścia userów od kont. Baa.. rozgłos spowoduję większe zainteresowanie tym produktem. No chyba że przerwa była by liczona w dniach..

Z tą nie zawodnością jest różnie. Niby darmowe, ale Adware. Ale trzeba przyznać, że GG cieszy się duża popularnością i jest swego rodzaju standardem.

Zresztą bunt userów nie ma większego sensu, bo niby gdzie pójdą jak wszyscy znajomi mają GG i każdy z niego korzysta?

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

Nie marudźcie tylko zakładajcie konta w Jabberze :)

irek401@jabber.wp.pl

[dodane]

Przy okazji, w profilu na forum brak miejsca na wpisanie adresu Jabbera.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

Ja od niemal zawsze mam tlena, chyba po pół roku od pierwszego kontaktu w domu z netem przerzuciłem się na tlena i tak jest do tej pory i wszystkich "kluczowych" znajomych mam na Tlenie, tak więc pady GG nie są mi straszne.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Wchodze na gg raz na tydzien dwa i dziwi mnie to ogolne uzaleznienie od komunikatora/ow. Powaznemu klientowi nie podam przeciez gg jak dziecko ze szkoly a do codziennego kontaktu sluzy telefon.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności