Skocz do zawartości

Liczba bl a dodawanie strony do katalogów

omen1989

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zacząłem swoją, że tak to nazwę kampanię promującą swoją stronę. Dodaję swoją stronę między innymi do wielu katalogów www dziennie, dostaje maile potwierdzające, że strona zostala dodana, monitoruję postępy mojej strony, jednak nie widzę, żeby wskaźnik backlink wzrastał. Co może być tego przyczyną? Czy robie coś źle? czy dodanie strony w tej postaci: https://slg.yoyo.pl jest równoznaczne z tą: www.slg.yoyo.pl? czy obie te formy są zaliczane do bl?

no mozliwe ze najgorszy, heh polecil mi go pewien informatyk, wiec sprobowalem, na przyszlosc bede ostrozniejszy

poza tym hm.. co moge zrobic jeszcze zeby strona wczytywala sie szybciej? tworze ja w joomli wiec moze zbedne komponenty pousuwac? to ma jakis wplyw? nie ma duzo grafiki na stronie glownej wiec watpie zeby to bylo przyczyna

120zl na rok (za hosting i domene) to 10zl miesiecznie.. jesli palisz to rzuc i bedziesz mial kase na wszystko i duzo wiecej : )

jesli pijesz to przestan

a jak masz dziewczyne do zrezygnujcie z zabezpieczen :]

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności