Skocz do zawartości

Uwaga na Sunrise Systems

Kyo

Rekomendowane odpowiedzi

ta oni podpisali niedawno. dziś tłumaczyłem im co nalezy sprawdzic w umowie. mają spróbowac usunąc linka pozycjonującego ze swojej witryny.

Poniewaz jeden z moich klientów otrzymał propozycje umowy to ją czytałem - zdaje się że chyba wiem jak doprowadzić do jej zerwania :D kwestia kar...

musze podrzucić to do sprawdzenia

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ale tu nie chodzi o to czy da się zerwac czy nie, bo da sie wszystko - kwestia prawnika i jak słaby to zasobności portfela :D

tu raczej chodzi, jak można sie wiązać umową na okres 4 lat i to w dziedzinie o której jak widac nie ma się zielonego pojęcia :(

to tak jak bym ja chciał wybudować dom i podpisał umowę, że będzie mi firma przez 20 lat budowac dom ;)

porownanie może na wyrost, bo i jako takie pojęcie o budowie mam, a i jak bym nie miał to 20 lat bym nie czekał ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

ale ja napisałem że korzystam z usług pewnej firmy od 4 lat ... a oni podpisali umowe z SS niedawno

chyba dzis mam kłopot z wysławianiem sie :|

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 1 miesiąc temu...

temat wrocił do mnie jak bumerang ... nastepny kolo padl ofiarą "systemu" wiec z czystej ciekawości spojrzałem na liczbe linkow i witryny:

https://www.google.pl/search?q=%22Za+pozycj...nrise+System%22

Panowie mimo wszystko firma wie co robi :)

Zqred twoja ciekawość dot linków faktycznie daje do myślenia. Ale troche przeraza mnie teraz przerost formy nad treścią . Sam pozycjonuję czysto swoją stronę i widzę że w skali mikro (miasto) mi się to udaje jednak o większej skali (Państwo) mogę zapomnieć bez dziesiątek tysięcy linków (bez spamowania chyba to niemożliwe). A tu proszę firma ... nie dość że bierze kaskę od klientów to ma jeszcze 40k linków z tego faktu ;)

W czasach kryzysu polecić mogę : mocne i tanie niszczarki,oraz poleasingowe kserokopiarki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności