Skocz do zawartości

Tworzyć blogi - hurtowo?

maska87

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, mam takie pytanie: czy oplaca sie tworzyc blogi hurtowo? Praktycznie moge miec 40-60 artykulow dziennie. Czy wlozone srodki zwroca mi sie? Za artykul place srednio 3,00 zl (dobra jakosc). Po prostu czy moge na tym zarobic nie liczac swli. Prosze o odpowiedzi osob zorientowanych w temacie, ktorzy chca wiedza podzielic sie.

teoretycznie - w praktyce bywa różnie ;)

zarobić możesz, jeżeli będziesz miał na to jakiś pomysł. bo samo tworzenie stron, czy blogów z unikalnym, ale mało wartościowym tekstem stałych czytelników Ci nie przyniesie...

Pieniądze zawsze się zwrócą, jakbyś ich nie zainwestował - tylko je musisz zainwestować, a nie coś sobie kupić :D

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

blogi zawsze sie przydadzą, z tym swl to nie przesadaj, daj w widget linki i będzie cacy, 0 filtra, (mam precelka co ma 9k site każdy wpis zindeksowany i linki właśnie w widgecie (w temacie e-weba ktoś podal kod)

Blogi szybko się indeksują i są super miejscem na stałe linki, jak dobrze piszesz teksty to zwróci Ci się koszt odnowienia, tylko musisz szukać chętnych do tekstów

sygnaturka.png

Jeśli zlecasz to zleć arty w formie wpisów blogowych w określonej tematyce, podziel to na ilości po kilkadziesiąt, zaplanuj publikację na 1 lub 2 w tygodniu, dodaj do kilku katalogów i tak 100 razy. Po 3 miesiącach okazje do zarobku same się znajdą.

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności