Skocz do zawartości

Jak to google ustawia te pozycje...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy normalnym jest na przykład to, że strona, która jest obecnie w top1 np. na tą frazę https://www.google.pl/search?hl=pl&q=fi...mp;aq=f&oq= w ogóle tam powinna być ? Ona od ponad tygodnia ma informacje, że może zaszkodzić, po jej odwiedzeniu ! Wg. mnie takie coś powinno wędrować po 24h daleko w indeksie...

Pozdrawiam ;)

Google na wszystko potrzebuje czasu. Cierpliwości, powinna spaść jeżeli autor z tym nic nie zrobi. Jednak kiedy to będzie to ciężko powiedzieć.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Jaki jest obecny stan witryny photocenter.pl?

Witryna znajduje się na liście podejrzanych witryn — jej odwiedzenie może spowodować uszkodzenie komputera.

W ciągu ostatnich 90 dni część tej witryny została 1 raz(y) umieszczona na liście witryn mających związek z podejrzanymi działaniami.

Co się działo podczas odwiedzin Google w tej witrynie?

Liczba stron przetestowanych w witrynie w ciągu ostatnich 90 dni: 3. Testy wykazały, że niektóre (2) z nich powodowały pobranie i zainstalowanie złośliwego oprogramowania bez zgody użytkownika. Robot Google po raz ostatni odwiedził tę witrynę 2009-05-20, a ostatni raz podejrzana treść została w niej wykryta 2009-05-20.

This site was hosted on 1 network(s) including AS12824 (HOMEPL).

Czy ta witryna działa jako pośrednik w dalszym rozpowszechnianiu złośliwego oprogramowania?

W ciągu ostatnich 90 dni witryna photocenter.pl nie funkcjonowała jako witryna pośrednicząca w rozpowszechnianiu wirusów.

---------------------------------------

Wszystko możliwe, że admin nawet nie wie co mu dzieje się na stronie. Sam przeżyłem kłopot z trojanem IFrame, zapakowałem go sobie za pomocą Total Commander na 30 stron, co przegrałem na serwer za chwilę znów mam kupę linków. To poważne kłopoty mam nadzieję, że gość za chwile się z tym upora.

raczej zwykły robak sie dostał na serwer.

stronka zapewne spadnie niebawem.

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności