Skocz do zawartości

Wartość katalogów

look_as

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to proste - pokaz zswojemu znajomemu nei pracujacemu w SEO i mającemu jakąs witryne www aby ocenił wartosc katalogu - to tak jakby jelenia uczyć latac.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

KNS jak masz problem to nie tutaj. kataloog.info żyje ma się dobrze i nikt o nim nei zapomniał. pracuje tam kilku moderatorów. kryteria są bardzo ostre. jak chcesz pogadac z modami przedstaw swoją opinię na ichniejszym forum.

edit: z kilkunastu dodanych tam przeze mnie stron dodano mi jedną - katalog stron :pytajnik:

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

to proste - pokaz zswojemu znajomemu nei pracujacemu w SEO i mającemu jakąs witryne www aby ocenił wartosc katalogu - to tak jakby jelenia uczyć latac.

Zgoda, tylko do tego nie pasuje określenie " żaden " user.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Katalogi istnieją dla SEO, więc po co komu surowa moderacja? Czy gdyby w kataloog.info miał w linkach atrybut rel="nofollow" to zdobyłby popularność? Myślę że nie. Katalogi stron które nie opierają się na sile napędowej SEO to katalog.onet.pl (i kilka innych katalogów znanych poratali), dmoz.org , pf.pl, yellowpages.pl i kilkanaście branżowych katalogów generujących ruch. Inne powstały z myślą o linkach dla Google.

W tej chwili katalogi Zgreda generują ruch i można do nich dodać niemal każdą wartościową stronę. Przez wartościową stronę rozumiem witrynę, która może okazać się użyteczna. I to są przykłady dobrych katalogów stron nastawionych na SEO.

Normalny katalog stron internetowych nie potrzebuje opisu na 500 znaków i nie sprawdza czy opis jest unikalny. Ma oddawać w zdaniu, dwóch to co znajduje się na stronie. Sam nie wyobrażam sobie strony, której można nie scharakteryzować w jednym zdaniu.

W SEO liczy się ilość bl, wiek domeny, pr, site w stosunku do ilości wpisów i to czy moderator akceptuje wpisy.

Treningi WattUp.pl

Nie napisałem że katalogi powinny być nie moderowane, tylko że strasznie ostra moderacja nie ma sensu. W Onecie „długie” opisy są zamieniane na krótsze a w dmoz.org standardem są jedno zadaniowe opisy. Oba te katalogi są bardziej wartościowe od katalog.info.

Moderować trzeba to oczywiste.

Lukas_79, mówisz o tych niemoderowanych, które zaspamował adder, czy zwykłych niemoderowanych autorskich (są takie? ) ?

webwweb ?

Treningi WattUp.pl

ale webweb ma super ruch i gugiel jakos nie widzi tego spamu wiec ... wszystko mu wolno :?

ja standardowo dodaje nowe strony do gwiazdora, i to raczej z przyzwyczajenia ;-)

ale zauważyłem ostatnio, że na jedną ze stron najwięcej wejść "z innych stron" mam właśnie z gwiazdora

tak więc, do dobrych katalogów warto dodać wpis

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności