Skocz do zawartości

Pytanie ws. Zaplecza

lukas24

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie dotyczące zaplecza.

Czy jeżeli postawię na jednym hostingu np. 10 zaplecz, wypozycjonuje je, będą miały powiedzmy PR3 i będę chciał umieszczać na nich linki do pozycjonowanych stron to czy te linki będą miały jakąś wartość, czy może będą zaliczane jako jeden, bo pochodzi z tego samego hostingu? :D

Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie.

Ok, a hekko.pl to dobry hosting na zaplecze?

Chodzi mi o EasyPack gdzie chciałbym postawić 5-8 zaplecz tematycznychna wordpresie.

Hehe coś Ci powiem...

Forum nie gotowe, domena jeszcze w drodze, grafika też ...

A pozatym to amin nie musi wszystkiego wiedzieć i być profesjonalistą w tych sprawach żeby forum mieć.

A i mam jeszcze pytanie. Jaka tematyka mogla by byc najlepsza?

A pozatym to amin nie musi wszystkiego wiedzieć i być profesjonalistą w tych sprawach żeby forum mieć.

Nie musi, ale Ty pytasz o podstawy. Niby z jakiej racji kilka linków z jednego serwera miałoby być liczone jako jeden?

Czy jeżeli postawię na jednym hostingu np. 10 zaplecz, wypozycjonuje je, będą miały powiedzmy PR3 i będę chciał umieszczać na nich linki do pozycjonowanych stron to czy te linki będą miały jakąś wartość, czy może będą zaliczane jako jeden, bo pochodzi z tego samego hostingu? :pytajnik:

odpowiem Ci tak , linki na różnych IP mają większa wartość niż na tym samym

Marketing internetowy dla firm

Ok, dzięki za odpowiedzi.

Ale mam jeszcze do was kilka pytań.

1. Który link będzie bardzie wartościowy?

a) umieszczony w stopce strony

b)umieszczony po prawej stronie w menu

2. chciałbym dodać stronę do 100 presell page, jak dobrze będzie, czy jeżeli napisze 100 artykułów czy może starczy 10 unikalnych artów i każdy umieścić w 10 preclach/?

1. Wszystko jedno, ale im wyżej tym lepiej (podobno).

2. unikalność rzecz bezcenna... ewentualnie sobie je pomieszaj (i używaj synonimów).

edycja: pomyłka :]

2. unikalność rzecz bezcenna... ewentualnie sobie je pomieszaj (i używaj synonimów).

https://www.sjp.pl/co/warto%B6ciowszy

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

https://www.sjp.pl/co/warto%B6ciowszy

Dziękuje ;)

https://www.sprawnymarketing.pl/artykuly/linki-pozycjonujace/

Położenie linków

Nie jest jasne czy położenie linku jest ustalane na podstawie kodu strony czy może odzwierciedlenie tego parametru opiera się na jego wizualnym położeniu. Pewne jest natomiast, że położenie linku ma wpływ na jego indeksacje.

Linki położone na górze strony są średnio 5 razy szybciej indeksowane i odwiedzane przez roboty! Z drugiej strony, patrząc na systemy wymiany linków, widać bardzo wyraźnie w jakim miejscu są położone linki pochodzące z systemów wymiany i nie miejmy wątpliwości, że inżynierowie Google tego nie widzą. Z drugiej strony najbardziej naturalne linkowanie za pośrednictwem artykułów sprowadza się do częstego linkowania ze stopki artykułu.

logo-stat4seo-blue-small.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności