Skocz do zawartości

Ocena desingnu na GigaDownload.net.pl

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No w zamierzeniu serwis o programach, ale newsów ze świata nie będzie... będą tylko z funkcjonowania serwisu. Jakie panele proponujecie pod tym w/w topem? Myślałem o małej ramce z informacją czym jest gigadownload.net.pl, najpopularniejsze kategorie, większy link do faq, artykułów, forum... coś jeszcze?

Jeśli mam być szczery, to sorry, ale nie zachwyca strasznie... Jako webdesigner powiedziałbym, że mocno "poprawne", na pewno nic więcej.

Z kilku punktów:

- typografia nie zachwyca,

- ubogo - wygląd nawet, nawet, ale jak na mapę strony ;)

- nie ma na czym zawiesić oka - brak "kluczowych" elementów,

- mimo prostoty, usability też nie jest górnych lotów - ale tu więcej wypadałoby się rozpisać,

- top za duży - po co aż taki wielki, na całą szerokość i niemal 1/4 ekranu?

- tych wszystkich kategorii jest za dużo jak na główną - można się mocno pogubić od nadmiaru tekstu i tylko tekstu - mimo wspomnianej przesadnej prostoty...

Oczywiście bez urazy - nic złego nie miałem na myśli. Po prostu myślę, że lepiej podjąć jakąś konstruktywną krytykę niż powtarzać schematy, że "nawet, nawet" lub "może być, ale..."

;]

Za dużo katalogujecie i każda strona tak wyglądająca kojarzy Wam się jednoznacznie z katalogiem stron :)

Proszę też o propozycje nowych funkcji:

www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=71813

Ja osobiście cały czas myślę, co tu by nowego dołożyć.... ;)

• 10 miesięcy temu...

Widzę niezłe postępy od 24.05.2009 - https://img37.imageshack.us/img37/2831/gigadownload.png

Wrzucanie każdego logotypu tutaj (a właściwie jednego, w różnych kolorach), przy czym tak naprawdę

żaden z nich nie jest ani ładny ani ciekawy, jest bez sensu.

To grafik robił?

Programiści niech programują, a graficy zajmują tworzeniem grafik. Tak chyba będzie najlepiej.

logo-stat4seo-blue-small.png

Nie tedy droga.. serwis posiadasz juz pare lat i jesli ma sie rozwijac, zainwestuj wreszcie w profesjonalnego grafika.

Powyzszego loga czy tez calego szablonu, nie dalbym nawet na katalog stron/bez obrazy/.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności