Skocz do zawartości

Uwazajcie na cwaniaczka ;)

Lukas_79

Rekomendowane odpowiedzi

Lukas_79, miałam na myśli to, że ten koleś źle mnie zrozumiał, a nie Ty ;-)

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie przesadzaj. Młodość ma swoje prawa.

taaaaaa. Na szczęście tylko wyimaginowane 'prawa', które brutalnie zderzają się z rzeczywistością.

Dziś jest to karane z urzędu

na wniosek pokrzywdzonego - samo się nie ścignie.

, ale mi nie mów że sam nie łamałeś haseł za młodu. Każdy próbował, tylko z różnym skutkiem i nie dotyczy to tylko for.

Zdaje się , że nie każdy.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ważne jest jeszcze co ten ktoś zrobi po złamaniu hasła - jeżeli ograniczy się do pooglądania co tam jest w środku to jeszcze ujdzie. Gorzej jak zaczyna coś mieszać - wtedy trzeba upierdliwca potraktować ostrzej, zwłaszcza jeżeli wraca z innego IP po zablokowaniu tego z którego wszedł pierwszy raz.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Lukas_79, powazanko z mojej strony ;) .

Ja bym mu oddal ale taka solidna petarde w leb zeby nie zapomnial. To w takim razie od 70% userow PiO powinnien dostac choc jednego baner poniewaz ktos, cos, kiedys.

Jak on podchodzil do kupna tej strony tak jak i do tej sprawy to sie nie dziwie ze 15 tys wydal ;)

Jestem tylko ciekawy czy udalo mu sie z kims taki walek zrobic :zeby:

pewnie paru sie wystrachalo - zwlaszcza, takich co maja jedna stronke i o nia mocna dbaja (a SWL sie tam znalaz z niewiedzy, i dla swietego spokoju by go usuneli ;) - ale koles perfidnie zaznacza w mailu, ze G trzyma historie 2 lata)

temat raczej ku przestrodze dla tej czesci userow (a dla reszty, by zobaczyli, jacy ludzie potrafia byc kreatywni ;) )

są takie gagatki - do mnie na GG też różni piszą ;)

Kiedyś miałem, też takiego od płatnych linków co to je na allegro sprzedawałem i śmiechawo było ale nie mam już archiwum... ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności