Skocz do zawartości

Presell podstawy

pala2222

Rekomendowane odpowiedzi

171 postow nabite i takie glupie pytania...

1. Nie, chyba ze przesiany synonimami np tutaj - w takim wypadku mozesz dodac do kilku ale ogolnie zaleca sie 1 art = 1 wpis.

2. Zaleznie od trudnosci frazy, czasem kilka podlinkowanych artykulow podniesie strone na latwa fraze a przy ciezszych to by Ci precli zabraklo ;).

3. Tu zapewne cos znajdziesz. Ostatnio ktos wrzucal jakas liste przesiana precelkow, bodajze KNS. Poszukaj troche, a napewno znajdziesz.

1. Można, jednak wraz z każdym duplikatem moc linku z danego wpisu spada

2. Ważne, by wszystkie były zaindeksowane przez google, liczy się także moc danego precla

3. Np https://www.seo.net.pl/spis_presellpage/

edit: literówka ;)

1. Można, jednak wraz z każdym duplikatem moc linku z danego wpisu spada

2. Ważne, by wszystkie były zaindeksowane przez google, liczy się także moc danego precla

3. Np https://www.seo.net.pl/spis_presellpage/

edit: literówka ;)

Wątpię, że tam coś wartościowego znajdziesz, katalogiseo.info nich sobie posegreguje po moderowanych i dodaje:)

Na mało popularne frazy to precle dużo pomagają przynajmniej u mnie lookam na www.adwords.google.com/select/KeywordToolExternal podobne frazy do mojej tematyki zwykle mało oblegane i na takich to parę precli na frazę i można być w Top 10. ale ogólnie precle pomagają tylko coraz trudniej o dobre precle.

ale dałeś linków w treści ;) jak Ci go nie wyrzucą to będzie dobrze:) myślę , że max 3 linki albo i nawet 2 na taką treść. I widze nawet, że to nie twój artykuł..... a raczej zapożyczony z www.zgapa.pl/zgapedia/Moneta.html lepiej tak nie rób albo staraj się choć go przerobić bo będzie źle jak właściciel się dowie hehe. Usuń ten art lepiej będzie dla Ciebie

Nie sztuka skopiować art od kogoś a po drugie to prawie nic nie daje jak będziesz zapodawał takie same artykuły na różne precle

www.wikipedia.org/wiki/Moneta a jak już bierzesz art od kogoś na stronę to zapodaj jej źródło

Nie wiem czy dobrze to zrobiłem.

Możecie zerknąć na mojego precla https://portal.pycia.com/?p=4173

Po za zbyt dużą ilości linków widzę tu jeden podstawowy błąd, który wielu piszących artykuły popełnia, otóż po co dwa linki do strony głównej? Przecież sam obniżasz ich moc!

W Twoim przypadku powinno być tak, 1-wszy link do strony głównej, 2-gi do jednej z podstron, 3-ci do forum - wtedy będziesz miał znacznie większą moc linków.

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

tak tagi to słowa kluczowe związane z artykułem ale kurcze nie dodawaj art z innych stron bo to bez sensu mija się z celem . Wszystkie twoje wyżej wymineione wpisy są żywcem kopiowane z innych portali ( wystarczy wkleić kawałek wpisu z twoich art) jak ktoś się delikatnie mówi zdenerwuje i to zobaczy to będziesz miał po stronce o głupie precle które i tak nic Ci nie dadzą lepiej napisz 1 precel zamiast tych paru ale unikalny swój a da większą moc o d tych wszystkich kopiowanych, bo to robota na darmo:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności