Skocz do zawartości

strona startowa bez tresci

marasX

Rekomendowane odpowiedzi

meczy mnie taka sprawa - czy jesli na glownej stronie bede mial tylko jakis obrazek i dwa linki a dopiero po kliknieciu w te linki bedzie dalsza czesc strony z cala trescia i podkategoriami to czy to wplywa jakos ujemnie na pozycjonowanie (jesli tak to jak bardzo)

mam na mysli cos w tym stylu:

rkn3gi.jpg

jak nie musisz to nie rób strony startowej...

co znaczy jak nie umiem?

Czytanie ze zrozumieniem. ;)

zabawne. dlatego ze zrozumialem i nie uwazam ze jest cos do wielkiego umienia robiac strone startowa dlatego zapytalem.

no niby moze wiele osob zniechecic, ale czy to nie dziala w ten sposob, ze jesli kogos tylko interesuja samochody nowe to po co mu zasmiecac strone samochodami uzywanymi?

może powiedz co to ma być za portal i dlaczego akurat tak chcesz to rozwiązać?

bo strona "startowa" to nie jest dobre rozwiązanie pod względem SEO.

ja napisałem, że jeżeli nie musisz, to nie rób, a nie, że nie umiesz.

Jeżeli nie m. u. s. i. sz. - to jej nie rób ;)

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Zdecydowanie złe rozwiązanie. Równie dobrze możesz zrobić dość duże dwie ikonki/obrazki w widoczny miejscu na stronie głównej, która zawiera także menu, informacje o serwisie i inne rzeczy, ale ogólnie wystarczy podział w menu na używane i nowe.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności