Skocz do zawartości

Proszę o zaproszenia do prywatnych precli.

lukas24

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Poszukuję możliwości publikacji w preclach i na zapleczówkach, tematyka przede wszystkim: zdrowie, fitness, sport, lecz również edukacja, praca, internet i inne. Bardziej interesują mnie zadbane stronki z małą liczbą dobrym tekstów, niż masówki nastawione na publikację tekstów z synonimami. Jeśli ktoś coś ma - proszę o info na mail zaplecze-seo (at) o2.pl

Czas w końcu zagospodarować sygnaturkę. Zajmuję się pozycjonowaniem. Kontakt przez PW na forum.

25-45 precli ( w zależności od wymiany na inne precle )

- MEDYCYNA

- GRY

- FILMY

- OGÓLNOTEMATYCZNE

Podlinkowanie, zaindeksowane i od paru lat w sieci.

Precle

- max. 3-5 linkami w SIDEBAR (moje www)

- 1 link w artykule

- 500 znakowy artykuł min. *bez synonimów

- max. aktualnie 15 wpisów w preclach :) także wpis umieszczany na stronie głównej, dosyć długo będzie wisła z uwagi na umieszczanie max. 2 wpisów na dzień

45 precli x 2 wpisy daje 90 wpisów na dzień. Jeśli ktoś ma precelki zamknięte, chętnie wymienie się dostępem.

Najlepiej 1-2 osoby, posiadające po 40-50 precli.

CZEKAM NA PRIV Karol

Masz chęc porozmawiać o dzisiejszym SEO? Masz pewne problemy, obiekcje? Napisz. Jestem otwarty na szczere rozmowy i spostrzeżenia poparte własnymi przykładami.

PW lub @ karol_marczak(małpa)kinowoonline.pl

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności