Skocz do zawartości

Proszę o zaproszenia do prywatnych precli.

lukas24

Rekomendowane odpowiedzi

Jakby ktoś posiadał w swoich zbiorach precle o tematyce medycznej lub edukacyjnej to poproszę o namiar na PW - chętnie dodam kilka porządnych artów. Pozdrawiam :).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

• Odpowiedzi 138
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam do opublikowanie kilkanaście tekstów tzw. 1000 znakowych związanych z dietami i zdrowym odżywianiem.

W każdym tekście chciałbym zamieścić 2 linki, no w ostateczności jeden :)

Teksty napisane są ciekawie i poprawnie stylistycznie, żadne mieszarkowe.

Jeśli ktoś posiada bloga chętnego na takie teksty to proszę o info na priv.

SEO, SEO i SEO

• 4 tygodnie później...

A mam fajny precel wielotematyczny, zapraszam do dodawania dobrych i unikalnych artykułów

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

A ja jeszcze zapraszam na mój nowy BLOG IT - wygląd będzie wkrótce zmieniony na ładniejszy, bo jakoś nie przypadł go gustu.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

To ja też się wpiszę :) Chętnie uzupełniłbym czyjeś precle o artykuły na temat gadżetów reklamowych. Co do jakości i długości to jestem elastyczny, mogę obiecać 2000+, grafikę, akapity, nagłówki. Jednym słowem naprawdę porządne teksty.

Oferuję dobre, długie artykuły na tematy związane z pracą, zakupami, zdrowiem i urodą, budownictwem oraz internetem. Szukam miejsc, w których mógłbym je umieścić.

Pozycjonowanie Częstochowa - bezpieczne pozycjonowanie stron Częstochowa

Impulsik.pl - darmowy, moderowany precel

Katalog firm Częstochowa - katalog tylko dla Częstochowskich stron i firm ( ewentualnie okolice czyli śląsk )

jesli ktos chce przyjac troche unikalnych artykulow z turystyki o dlugosci od 1000 do 2800 znakow to ja chetnie sluze.

Z mojej strony rowniez moge zaproponowac dodanie artykulow na 2 preclach wielotematycznych oraz 2 turystyka.

Rezerwuj Bilety lotnicze online łatwa oraz intuicyjna wyszukiwarka biletów lotniczych

Zapraszam do wypowiedzi na nowy Blog turystyczny

Kompleksowa obsługa wyjazdów służbiowych oferuje najlepsze biuro podróży w Krakowie w ofercie bilety lotnicze, ubezpieczenia, przygotowanie wyjazdów insentive

Mam 100 artykułów frazą związana z usługami (kwiaty).

Wszystkie unikalne z sensem 3 keywordy .

Jeśli masz jakiegoś fajnego ogólnotematycznego precla, albo grupe precli to pisz PM!

Chętnie wejdę do grupy zamkniętej precli (rzecz jasna jeśli będzie potrzeba mogę dać coś od siebie)

Jestem na forum 4lata i poważnie podchodzę do tematu. Jeśli chcesz zapełnić precle fajnymi artami to pisz!

Pozdrawiam Tomek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności