Skocz do zawartości

[zlecę]Dopisanie synonimów do tekstu

Kobol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zlecę dopisanie synonimów do dostarczonego przeze mnie tekstu. Czyli coś na zasadzie "Ala ma kota" =>"{Ala|Ewa} {ma|posiada} {kota|futrzaka}".

Proszę o oferty cenowe za dopisanie synonimów dla tekstu ~1000 znaków.

Ze swojej strony oferuję:

- stałą współpracę

- pewną wypłatę umówionej kwoty

Oczekuję:

- sumienności we wstawianiu synonimów, tak aby tekst miał nadal sens (nie interesują mnie automaty, tylko wstawianie synonimów ręcznie)

- terminowości

Jeśli chodzi o zapłatę to dla osób mających większy staż na forum możemy umówić się na przedpłatę. Jeśli chodzi o osoby nowe/z krótkim stażem mogę zaproponować płatność dopiero po nadesłaniu efektów pracy - niestety w ostatnim czasie pojawia się wiele osób na forum, które podejmują współpracę a potem słuch po nich zanika.

Oferty proszę przesyłać na PW lub email

Email: kobol2@o2.pl

Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności