Skocz do zawartości

update PR, 15 lipca 2005r.

pneuma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
jesteś pewien, że nie ma ? na pewno

Na bank!

Dziś u mnie pr z 3 zmienił się na 5, podstrony z 0 na 4, a wynikach google jak dotąd nie było żadnych zmian nawet o jedną pozycję.

Zobaczymy jeszcze kilka dni, ale jestem przekonany, że PageRank nie ma już żadnego bezpośredniego wpływu na pozycję.

Pośredią owszem, ponieważ wielu webmsterów/pozycjonerów stron chętniej wymienia się linkami ze stronami o wiekszym pr... a co za tym idzie - wiekszą ilość link ów do naszych stron... a one dają nam wyższe pozycje.

Siła w linkach, a nie w samym PageRank :)

Dziś u mnie pr z 3 zmienił się na 5, podstrony z 0 na 4, a wynikach google jak dotąd nie było żadnych zmian nawet o jedną pozycję.

To chyba żaden dowód, realny PR a toolbar PR to podobno 2 różne rzeczy. 5 tygodni temu skoczyła Ci strona np., bo wtedy google zaaktualizował ci PR, a dzisiaj go opublikował, co nie miało wpływu na pozycję.

Jedno jest pewne, nie ma to jak link ze strony z PR6 :) i choćby z tego jest radocha, że masz coraz mocniejsze zaplecze

tonery tusze :: karmy dla psów - zapraszam :: Psiarskie forum

Ciekawi mnie jedno - na niektórych DC obserwuję spadek liczby BL :shock: Ciekawe, bo takiego nie ma, a powinien być nawet zdecydowany wzrost. Tego wcale nie odnotowałem :)

No a PR w sumie się trzyma na niskawym poziomie dla strony głównej, choć na podstronach podskoczył - na wielu nawet dziwnie wysoko, mając na uwadze, że ich konstrukcja jest zasadniczo identyczna (tyle samo linków out) a linków do nich jest z zewnętrzych źródeł mniej niż dla głównej.

dziwne, to ze wzrósł mi pr na głównej to rozumiem ale że na podstronach do których nie prowadzi żaden link takze wzrósł to ciekawe

Białogóra - wczasy nad morzem Wczasy nad morzem w miejscowości Białogóra

Białogóra, wczasy i wakacje nad morzem bałtyckim Pięknie usytuowany, murowany domek letniskowy w miejscowości Białogóra nad morzem Bałtyckim

no to ja też sie pochwale :) 5tki bez zmian a stronki ze stażem miesiecznym dwie na 3jke jedna na 4ke no i jedna z 3jki na 4 :mrgreen:

byłbym zapomniał dwa katalogi z zero na 4 :oops:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności