Skocz do zawartości

update PR, 15 lipca 2005r.

pneuma

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wnioski, jakie można wyciagnać z tego PRU są chyba takie, że obecnie podstrony zyskały, a strony główne nie zmieniły za bardzo wyników.

Moja nowa strona (subdomena) dostała PR=1, mimo, że wcześniej podstrona z identycznym tekstem miała PR=3. Stary adres oczywiście 301 na nową subdomenę. Także sporo linków po katalogach doszło od tego czasu. Ciekawe, czemu tak niski PR i nie przeniósł się z dotychczasowego. A z drugiej strony - jedna podstrona na tej nowej subdomenie ma obecnie PR=3 (gdy była pod starą domeną jako podstrona - miała PR=2).

Jedno chciałem się zapytać, niektórzy wypisują tutaj, że ich podstrony uzyskały PR, na jakiej zasadzie ten PR został im przydzielony ? Czy wewnętrzne serwisu dały im taką moc, czy może linkujecie swoje podstrony z innych serwisów, bo to mi się wydaje niemożliwe w przypadku gdy moja strona liczy sobie w google 20'00 podstron.

Czy chodzi Wam o takie stronki, które posiadają kilka podstron i każdą pozycjonujecie linkami osobno ?

Prosze o drobne sprostowanie :) bo mnie to już od jakiegoś czasu męczy...

Jedno chciałem się zapytać, niektórzy wypisują tutaj, że ich podstrony uzyskały PR, na jakiej zasadzie ten PR został im przydzielony ? Czy wewnętrzne serwisu dały im taką moc, czy może linkujecie swoje podstrony z innych serwisów, bo to mi się wydaje niemożliwe w przypadku gdy moja strona liczy sobie w google 20'00 podstron.

mi linkowanie wewnetrzne dalo nieziemskiego KOPA :)

podstona a zarazem subdomena miala linki z 2,3 stron webwweb + kopia webwweb oraz link z kazdej podstrony/subdomeny serwisu, niektore podstrony/subdomeny serwisu byly ostro linkowane a niektore wcale co do czego wszystkie zalapaly PR5

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

zy wewnętrzne serwisu dały im taką moc, czy może linkujecie swoje podstrony z innych serwisów

Linki do kilku moich podstron faktycznie były na zewnątrz także. I niektóre z nich otrzymały po PR=3 (strona główna - PR=2). Jednak reszta, linkwana wyłącznie wewnętrzeni ma PR=PR strony głównej. Tylko nieliczne mają mniejszy PR. (głównie te moco zagnieżdżone, do których nie ma linków wewnętrzych z każdej strony serwisu).

nie przechodzi. potwierdzam.

A linki - są stronyz PR=4 gdzie google raportuje o 4 linkach, a są takie z 400 linkami, a PR mają zaledwie 2. I to przy zaledwie (?) 5 wychodzacych out.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności