Skocz do zawartości

update PR, 15 lipca 2005r.

pneuma

Rekomendowane odpowiedzi

Podpowiedz mi w takim razie, mysle ze innym sie rowniez przydadza Twoje rady - co mam zrobic, zeby odzyskac te nie problemowe PR4 dla mojej strony podrozniczej :/ Nie wiem od czego zaczac, bowiem jak wyzej pisałem, zyłem nadzieją, ze po 301 przejdzie po UpDate PR, z starej domeny na nową :|

Pozdrawiam

Ale w sumie to po co ci ten PR? Ja mam po update 3 (mialem 0), ale moglbym ci to oddac, bo wlasciwie nic z tego nie mam (procz pociechy, ze moje linkowanie dalo "jakis" skutek).

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mnie PR, się zminił już miesiac temu... 2 dni temu jedna z mocih stron miałą spadek PR o 1 a dziś znów ma o 1 wiecej :-), inna strona dwa dni temu z 0 poszła w górę na 2, a dziś znów 0....Szalone to gogole :-)

Jeżeli mój SEO-zgredzie szukasz prezentu dla żony, to takiego produktu jeszcze nie widziała :)

Drewniana zakrętka, szklane opakowanie i w 100% wegańska zawartość:
Kosmetyki naturalne - slaviacosmetics.com. Kremy do twarzy - na noc i na dzień, serum do twarzy

kondi: Dodaj do katalogów i będziesz miał PR4, ale co Ci po tym...?

Problem w tym, ze juz nie mam do ktorych dodawac. Wszystkie mozliwe, wyszukane tutaj na forum, wyszukane na forum konkurencji PiO ;-) oraz inne znalezione zdecydowanie samemu...sa "poinformowane" ;-) o mojej stronie. Dodałem rowniez do kilku(nastu) zagranicznych. Wszystko to zrobiłem juz dawno, dostałem mnostwo potwierdzen o dodaniu strony do katalogow. Dodatkowo, umieszczalem linki zwrotne (a co mi tam;-)) i...efekty na ktore oczekiwalem poszly zupelnie w przeciwnym kierunku.

noname: Max 3 linki w podpisie.  

kondi: Dodaj do katalogów i będziesz miał PR4, ale co Ci po tym...?

Tak, tak juz dostałem pw - są 3 linki.

Pr, jest ważny podczas wymian linkami... i to tyle, nie twierdzę, że jest jakoś strasznei ważny ;)

Jeżeli mój SEO-zgredzie szukasz prezentu dla żony, to takiego produktu jeszcze nie widziała :)

Kosmetyki naturalne - slaviacosmetics.com. Kremy do twarzy - na noc i na dzień, serum do twarzy

Pr, jest ważny podczas wymian linkami... i to tyle, nie twierdzę, że jest jakoś strasznei ważny  ;)

No, ale to też nie do końca.. jest ważny podczas wymiany linkami, żeby wymieniane linki miały podobny PR. Jeśli nie będą miały to któraś ze stron może stracić PR, a wtedy... [właściciel będzie płakał/nic się nie stanie/dostanie bana/serwery się spalą/...]

Największy i najlepszy serwis Apple w Polsce, a do tego również Serwis iPhone

No, ale to też nie do końca.. jest ważny podczas wymiany linkami, żeby wymieniane linki miały podobny PR. Jeśli nie będą miały to któraś ze stron może stracić PR, a wtedy... [właściciel będzie płakał/nic się nie stanie/dostanie bana/serwery się spalą/...]

;)

Jeszczejest ważny podczas sprzedaży linków... i to tyle, ale każdy chce aby mógł powiedzieć: " Mam strone z PR XX" :-)

Pr, jest ważny podczas wymian linkami... i to tyle, nie twierdzę, że jest jakoś strasznei ważny  ;)

Wybieram opcje nr.1 :P

Pozdro.

Jak się skończyły katalogi zawsze można pododawać do blogów i ksiąg gości.

Do blogów nie dodawałem, hmm no może na palcach można policzyć, natomiast do Ksiąg Gości-jak tylko napotkałem na drodze-zawsze.

a mi PR wzrosło z 4 na 5 i miałem jeszcze przekierowanie z subdomeny PR4 na nową domenę www.mistrzostwa-swiata.pl i narazie nic. Miałem już tak kiedyś i po jakimś miesiącu od aktualizacji PR za pomocą 301 jednak przeskoczyło czyli nie jest powiedziane że PR będzie przeskakiwało za pomocą 301 w dzień aktualizacji PR.

Mistrz Pozycjonowania Master of Seo.  Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice

Takie małe spostrzeżenie…

3 strony, pozycjonowane pod te same słowa miały przed trwającym teraz update PR 5.

Od 2 dni sprawdzam zmiany PR na future pagerank i zaobserwowałem, że wyniki przedstawiane na poszczególnych DC są identyczne – zmieniają się kilka razy dziennie, ale zawsze są dla tych 3 stron takie same i wahają się od 4x PR4 i 14x PR5 do 12x PR4 i 6x PR5.

Czy to tylko zbieg okoliczności ?

Nawiasem mówiąc martwi mnie fakt pojawiania takiej ilości PR4…

Zapomniałem dodać, że te strony są na 3 różnych IP, nie linkują do siebie, są pozycjonowane niezależnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności