Skocz do zawartości

Losowa data we wpisach w wp

goszczu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chcę zaimportowac do wordpressa dajmy na to 1000 postów. Jak najprościej zrobić tak, żeby były one dodawane w różnych odstępach, a nie wszystkie na raz? Mogę jakiś skrypt napisać, żeby zmieniał datę na losową, ale to zawsze trochę czasu zajmie. Jest może jakiś łatwiejszy sposób?

pozdrawiam

Witam,

chcę zaimportowac do wordpressa dajmy na to 1000 postów. Jak najprościej zrobić tak, żeby były one dodawane w różnych odstępach, a nie wszystkie na raz? Mogę jakiś skrypt napisać, żeby zmieniał datę na losową, ale to zawsze trochę czasu zajmie. Jest może jakiś łatwiejszy sposób?

pozdrawiam

dodać wszystkie, a update post_date w tabeli wp_post

UPDATE `wp_post` SET `post_date` = date_sub( curdate( ) , INTERVAL rand( ) *14 DAY )

https://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/dat...-functions.html

A nie prościej z panelu po prostu wywalić tag odpowiadający za datę? ;-)

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

chodzi o to aby strona sie sama aktualizowala

Jeśli datę publikacji ustawisz na przyszłą, przejdą do "zaplanowanych". Ustaw w bazie datę z opóźnieniem jednodniowym dla każdego następnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności