Skocz do zawartości

Ciekawy skrpt - artykuły coś na wzór WP i linki coś ala katalogi

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do korzystania z mojego nowego serwisu preclopodobnego opartego o rosyjskim skrypcie

Po rejestracji po lewej mamy przycisk: Napisz

następnie wybieramy sobie czy chcemy dodać Artykuł(zezwolenie na HTML), przeprowadzić ankietę, dodać linka(coś jak wpis do katalogu) lub Założyć Bloga (opcja dostępna gdy inni użytkownicy ocenią Twój profil pozytywnie)

Wszystko jest oparte o tagi, także tagujcie :)

Przyjmuję tylko staranne wpisy i artykuły!

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Linki w blogach były na nofollow - oczywiście już poprawione na bardziej przyjazne ;).

Przy modyfikowaniu skryptu się sporo namęczyłem także teraz będę przyjmował tylko wartościowe wpisy... Zapraszam ;)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

serwis ma kilka dni i go umieściłem jak nie był jeszcze zaindeksowany. Teraz informuję, że już jest w indeksie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności